Whoopi Goldberg: Patrick er her stadig

En scene fra \

En scene fra "Ghost", hvor Whoopi lader som om, hun ikke kan se Patrick

Foto: All Over

Whoopi Goldberg spillede overfor Patrick Swayze i filmhittet "Ghost", hvor Patrick spiller et spøgelse, som Whoopi kan tale med. Hun siger, at hun tror på filmens budskab om evigt liv.

- Så han vil altid være os nær.

Jennifer Grey, der havde stjernerollen som "Baby" i "Dirty Dancing", der sikrede Patrick sin stjernestatus, føler virkelig med hans familie, der nu skal acceptere det store tab.

- Når jeg tænker på ham, tænker jeg på at være i hans arme, da vi var børn. Dansende og i gang med at øve løftet i en iskold sø, have det hysterisk sjovt med at indspille en lille film, som vi ikke troede, ville blive set af andre. Patrick havde en sjælden kombination af rå maskulinitet og fantastiske ynde. Mit hjerte føler med hans kone og ungdomskæreste Lisa Niemi, han mor Patsy, og resten af deres familie, siger Grey.

Ligesom Whoopi Goldberg spillede Demi Moore med i "Ghost", hvor hun havde rollen som Molly.

- Patrick du er elsket af så mange, og dit lys vil for evigt skinne i vores liv. Som Sam sagde til Molly "Det er fantastisk Molly. Kærligheden indeni tager du med dig". Jeg vil savne dig, udtaler Demi.

Skuespilleren Rob Lowe er også ramt af sorg over tabet. Han siger selv, at han føler, han har mistet en bror.

- Patrick levede tusinde liv i sit ene liv. Han var en dygtig danser, han skrev hitsange, han var med i fantastiske film, han var en talentfuld hesteopdrætter. Men det jeg husker ham mest for, er hans utrolige kærlighed til hans kone Lisa, siger Rob Lowe.

Kirstie Alley håber på, at hun snart skal se ham igen - dog ikke i himlen.

- Jeg vil altid sætte stor pris på mine minder af Patrick. Vi havde det så sjovt sammen. Skynd dig at komme tilbage Patrick, vi har brug for dig her på jorden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close