Hollywood19. februar 2012

Whitneys eksmand: Skandale i kirken

Bobby Brown skabte ballade ved ekskonens begravelse
Af af
Whitney Houston og Bobby Brown gik fra hinanden efter 14 års ægteskab i 2006
Whitney Houston og Bobby Brown gik fra hinanden efter 14 års ægteskab i 2006
 Foto: All Over

Lige som hendes liv, blev også Whitney Houstons bisættelse skandaleramt.

Eks-manden Bobby Brown ankom nemlig med et entourage på ni mennesker, mens han kun havde fået to invitationer af Cissy Houston, Whitneys mor, der har styret begravelsesforbederelserne med hård hånd.

Så da politiet og sikkerhedsvagterne ved New Hope Baptist Church nær Newark, New Jersey, krævede, at Browns hold skulle splittes op i tre enheder, nægtede Brown at blive i kirken. Så inden bisættelsen gik i gang, var Bobby ude af kirken.

CNNs reportere kunne fortælle om en meget sammenbrudt Brown. Hans øjne var ildrøde, og han kunne slet ikke se op i de minutter, han befandt sig i kirken.

Læs også: Whitney Houston festede før døden
Kort efter udsendte Brown en pressemeddelse:

- Jeg blev nægtet af tale med min datter Bobbi Kristina, og de folk, jeg havde med, måtte ikke sidde sammen. Så kunne jeg ikke blive i kirken. Stille og roligt forlod jeg kirken og gav kisten et kys. Jeg vil mindes Whitney på min egen måde, skrev Bobby Brown.

Pastor Al Sharpton, der har stået familien Houston bi i den seneste uge, meddelte lynhurtigt via Twitter, at han havde forsøgt at mægle i konflikten med Brown, men at han havde meddelt den vrede eks-mand, at "denne dag handlede om Whitney".

Sponsoreret indhold