Whitneys datter i kunstig koma

Bobbi Kristina Brown er gift med sin \

Bobbi Kristina Brown er gift med sin "bror", Nick Gordon. De har boet sammen siden barndommen, hvor Whitney Houston lod ham flytte ind, fordi hans egne forældre ikke evnede at tage sig af ham.

Foto: All Over PressAfdøde Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, blev lørdag lagt i kunstig koma, efter at hun var blevet fundet livløs med hovedet nedad i et fyldt badekar i sit hjem, rapporterer CNN.

LÆS OGSÅ: Whitney Houstons datter fundet bevidstløs

Det var Bobbi Kristinas mand, Nick Gordon, der klokken 10.25 lørdag formiddag fandt hende livløs i badekarret og straks begyndte at udføre livredende førstehjælp i form af hjertemassage og kunstigt åndedræt.

- De gav hende livreddende førstehjælp, indtil ambulancefolk tog over, siger polititalskvinde Lisa Holland fra politiet i Roswell i staten Georgia.

Bobbi Kristina blev kørt på North Fulton Hospital.

- Hun er i live og trækker vejret. Ud over det kender jeg ikke noget til hendes tilstand, sagde Lisa Holland lørdag eftermiddag lokal tid.

LÆS OGSÅ: Whitney Houstons datter er blevet gift med sin "bror"

Men senere lørdag besluttede lægerne at lægge Whitney Houstons datter i kunstig koma, og hun er nu koblet op på en respirator.

Det er normal procedure i tilfælde af, at en person har været udsat for manglende iltforsyning og giver patienten ro til at komme sig bedst muligt.

Det er fortsat uklart, hvad der førte til, at Brown mistede bevidstheden og endte med hovedet nedad i badekarret.

- Vi arbejder ud fra den teori, at der er en lægelig fysiologisk årsag til, at hun mistede bevidstheden. Efterforskerne har ikke fundet noget i Bobbi Kristina Browns hjem, der indikerer, at hendes ildebefindende skyldes alkohol- eller narkoindtagelse, siger Lisa Holland.

LÆS OGSÅ: Whitney Houston døde fattig

Det er kun lidt over en uge siden, at politiet sidst blev tilkaldt til Bobbi Kristinas bolig.

- Det var den 23. januar, da nogen anmeldte, at der var en slåskamp i gang i huset. Men da vi nåede frem, var der ingen der åbnede, og det så ikke ud som om, at der havde været et slagsmål, siger Lisa Holland til CNN.

Whitney Houston blev fundet død i et badekar i Beverly Hills den 11. februar 2012. I hendes blod fandt embedslægen en heftig cocktail af kokain, marihuana og nervemedicin.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close