Hollywood23. december 2010

Whitney Houston: Købte coke for 45.000 kr.

På blot et par dage i København nåede sangeren at give 2 katastrofekoncerter samt bruge en mindre formue på kokain
Der er sket meget med Whitneys udseende og stemme siden de glade ”Bodyguard”-dage
Der er sket meget med Whitneys udseende og stemme siden de glade ”Bodyguard”-dage
 Foto: All Over

Det var en skandale, da Whitney Houston i juni gav 2 koncerter i Forum i København - op mod 500 koncertgæster udvandrede ligefrem, fordi sangeren var så pinligt ringe.

Den tidligere så talentfulde Whitney burde ellers have haft masser af energi i sig, for nu skriver amerikanske medier, at hun brugte svimlende 45.000 kroner på kokain i løbet af de par dage, hun opholdt sig i den danske hovedstad.

Læs også: Skandaletouren startede i Australien

Men energien var åbenbart brugt på andre ting, for ved koncerterne i Forum havde Houston mere lyst til at snakke eller vrøvle end koncentrere sig om at synge.

Efterfølgende klagede mange skuffede danskere til Forbrugerklagenævnet. Men i dag er det kommet frem, at klagerne har været forgæves.

Læs også: Betalte narkopenge til gangster

- Koncertarrangøren har kontraktmæssigt opfyldt ydelsen. Koncertarrangøren kan ikke være ansvarlig for en kunstners performance på scenen, lyder det således i en pressemeddelelse fra nævnet.

Dermed bliver der ikke tale om nogen refundering af de dyre koncertbilletter. Pengene ryger i stedet direkte i Whitneys lommer - eller hendes næse, om man vil.

Sponsoreret indhold