WENTWORTH MILLER: DATER MANDLIG KOLLEGA

Den 35-?rige "Prison Break"-stjerne har sikkert knust mange kvindehjerter gennem TV-skærmen, men i det virkelige liv, rygtes det, at han er homoseksuel.

Bøsserygterne har længe forfulgt ham, og nu fortæller en kilde tæt på, at der er noget meget sandfærdigt over dem. Wentworth Miller dater nemlig den mandelig skuespillerkollega Luke MacFarlane.

- Wentworth og Luke har i hemmelighed datet i seks m?neder, siger en kilde, der kender parret, til perezhilton.com.

- De har selvfølgelig gået stille med dørene omkring deres forhold, fordi Wentworth ikke er sprunget ud af skabet endnu.

Den samme kilde fortæller at parret ogs? har planer om at flytte sammen.

- De tilbringer rigtig meget tid sammen hos hinanden. Wentworth er blevet mere tilbageholdende, siden han blev kendt, og han er blevet endnu mere indelukket, siden han mødte Luke, fortæller den åbenmundede kilde.

Kilden fortæller også, at det er så alvorligt mellem det forelskede par, at Luke rejste med Wentworth til Asien for nylig, da han skulle indspille nogle reklamefilm.

- Wentworth er blevet besværlig at arbejde sammen med, fortæller en kilde fra produktionsselskabet bag "Prison Break".

- Han har skåret meget ned på interview i forbindelse med serien. Han er meget nervøs for, at journalisterne skal spørge, om han er bøsse.

Det samme kan man ikke sige om stjernens kæreste, Luke MacFarlane. Han har længe været sprunget ud af skabet, og er især kendt for at have haft et forhold til "Greys hvide verden"-skuespilleren T.R. Knight.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close