Hollywood15. december 2016

The Weeknd kommer på Roskilde Festival

Oscar-nominerede The Weeknd er et af hovednavnene til næste sommers Roskilde Festival.
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/the_weeknd.jpg
 Foto: All Over Press

Fans af Roskilde Festival får sig en tidlig julegave i år - en af de mest ønskede artister blandt festivalgæsterne lægger nemlig Orange Scene ned onsdag den 28. juni.

Den verdenskendte hjerteknuser The Weeknd pryder nemlig plakaten til næste sommers Roskilde Festival, afslører festivalen i en pressemeddelelse.

- Han er noget så sjældent som et respekteret undergrundsfænomen, der er forblevet tro mod sin lyd og sin fortid, selv om han har udviklet sig til én af klodens største popartister lige nu, jubler Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Det er virkelig noget unikt for en kunstner, så vi er rigtigt stolte over, at han spiller sin første danske festivalkoncert på Roskilde Festival. Vi har været opmærksomme på The Weeknd og hans udvikling i meget lang tid, og det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at han har ligget i toppen af vores gæsters ønskelister i flere år.

Roskilde Festival beskriver The Weeknds musik som "futuristisk poplyd med tunge digitale beats, et dystert tekstunivers og soul-præget hip-hop".

The Weeknd, der bærer det borgerlige navn Abel Tesfaye, har slået globale streamingrekorder som den mest streamede kunstner nogensinde på én dag på Spotify og har samarbejdet med superstjerner som Daft Punk, Beyoncé og Drake.

Den 26-årige canadiske Grammy-vinder og Oscar-nominerede superstjerne har især hittet med "Can't Feel My Face", "The Hills" og "Earned I".

Rockbandet Foo Fighters, indieartisterne Arcade Fire, Beyoncés celebre søster Solange, den danske dj Trentemøller og elektro-stjernerne Justice er blandt de øvrige 40 navne, der nu er offentliggjort til næste års Roskilde Festival.

Roskilde Festival finder sted fra lørdag 24. juni til lørdag 1. juli 2017

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold