Hollywood7. april 2009

Web-TV: Maggie Reillys minikoncert for SE og HØR

Den skotske rødtop gav smagsprøver fra sit nye album eksklusivt for bladets læsere på en lille bar i Nyhavn. SE og HØR legenden synge her
Her synger Maggie Reilly for seoghoer.dk's brugere
Her synger Maggie Reilly for seoghoer.dk's brugere
 Foto: Niels S. Andersen

På trods af det karakteristiske, røde hår er der nok ikke mange mennesker, som vil genkende og vende sig om på gaden efter 52-årige Maggie Reilly. En stor stjerne ligner hun nemlig langtfra.

Men sætter man et af hendes store hits i cd-afspilleren, kan de fleste - unge som gamle - formentlig nikke genkendende til de blide toner fra den skotske sangerinde.

Siden det store gennembrud med popslageren "Moonlight Shadow" i 1983, som hun sang for guitarguruen Mike Oldfield, har hun blandt andet hittet med "Family Man" og "To France" (også med Oldfield) og stået på egne ben med kæmpesuccesen "Everytime We Touch" fra 1992.

- Jeg er vild med Danmark. Jeg er forelsket i landet, og jeg kommer her gerne hvert år - også på private miniferier, fortæller Maggie Reilly, da hun er i København i anledning af et par koncerter samt udgivelsen af albummet "Looking Back, Moving Forward".

Alle de ovennævnte numre er i øvrigt med på pladen i nye indspilninger, ligesom der også er en række helt nye sange med. Der er da heller ingen slinger i valsen, da SE og HØR beder kvinden med den gudbenådede lyse stemme om at synge lidt for læserne.

Se uddrag fra minikoncerten herunder og læs et kæmpe interview med Maggie Reilly i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold