Hollywood 10. februar 2014

Wauw! Så udsultet er Matthew McConaughey

Skuespilleren har haft et vanvittigt vægttab
Af af
Foto: AOP
Den labre skuespiller Matthew McConaughey har været igennem en ret så mager tid forud for sin rolle i filmen Dalles Buyers Club, som netop har haft premiere i de danske biografer.

Den 44-årige skuespiller måtte nemlig undvære søde sager og sukker og skrue gevaldigt op for motionen for at smide tilpas mange kilo, så han passede til rollen som rodeo-hustleren Ron Woodroof, der får at vide, at han lider af AIDS og kun har 30 dage tilbage at leve i.

Læs også: Matthew: Hårdt at blive fedet op

For at ligne en AIDS-syg mest mulig måtte Matthew McConaughey tabe sig gevaldigt - og kuren må siges at være gået over al forventning.

Matthew McConaughey har således smidt imponerende 21 kilo - og før og efter-billedet vidner da også om, at kinderne er skrumpet hos den populære skuespiller.

Læs også: Matthew: Verdens lækreste

I forbindelse med den nye film har skuespilleren indrømmet, at han selv frygtede at få den alvorlige sygdom, mens han voksede op i 1980'erne:

- Jeg kan huske i 1988, hvor jeg gik i gymnasiet, at jeg som en heteroseksuel ung mand, der var ved at blive seksuelt aktiv, blev bekymret. Jeg husker tydeligt snakken med tre forskellige læger, hvor jeg sagde: 'Giv mig noget viden om det her. Jeg er en heteroseksuel mand, og jeg har... Altså, jeg tager ikke for let på det, men giv mig nogle procenter, giv mig et eller andet...' og de havde tre komplet forskellige svar på, hvad risikoen var, så jeg gik derfra endnu mere bange, udtalte skuespilleren for nyligt og tilføjede:

- Jeg kan huske, at jeg tænkte: Nå, jeg må tro på lægen, der sagde, at jeg skulle passe mest på. Men ingen vidste noget på det tidspunkt, lægerne vidste ikke, hvor farligt det var.

Dallas Buyers Club havde premiere 6. februar og har fået flotte anmeldelser af de danske aviser.

Sponsoreret indhold