Hollywood4. juli 2016

Vred Osbourne forfulgte bilist

Sharon Osbourne fik for nylig nok, da en anden bilist lavede upassende gestikulationer til hende, og indledte derfor en kortere biljagt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/os.jpg
 (Foto: All Over Press)

Realitypersonligheden og talkshowværten Sharon Osbourne kunne for nylig ikke holde sindet i ro, da hun mødte ægte vejvrede på sin køretur.

Det skriver Toronto Sun, efter at tv-værten forleden debatterede fænomenet vejvrede, der på engelsk er kendt som "road rage", i sit talkshow, hvor hun også delte ud af sine egne erfaringer.

Her fortalte 63-årige Sharon Osbourne, hvordan hun under en køretur for nylig forsøgte at skifte bane, da en mand, som forsøgte at komme foran kendissen, signalerede seksuelle gestikulationer til hende. Det gjorde hende så vred og oprevet, at hun besluttede sig for at følge efter ham.

Minutter efter gik det dog op for stjernen, at situationen var alvor, da hun endte med at holde bag den vrede bilist ved et rødt lys.

- Han steg ud af sin bil, og han bredte sig ud foran min bil. Det var fabelagtigt, berettede Sharon Osbourne, som håndterede situationen ved at sætte sine vinduesviskere og sprinklervæske til.

Det fik dog i første omgang ikke manden til at stoppe sine handlinger, og talkshowværten begyndte derfor skiftevis at køre fremad og bakke for at få manden af sin kølerhjelm, alt imens han foregav at filme hende med en gammel mobiltelefon, fortalte Sharon Osbourne i sit tv-show.

- Jeg var sådan: Din gris. Hvor vover du at gøre det! Hvorfor har du den ret til at gøre det over for en kvinde, lød det desuden fra værten.

For nylig kom det frem i flere amerikanske medier, at Sharon Osbourne og Black Sabbath-frontfiguren Ozzy Osbourne er flyttet fra hinanden efter 33 års ægteskab. Parret har sammen tre børn.

null

Sponsoreret indhold