Hollywood17. juli 2014

Vred Cameron Diaz: - Jeg får seriøst opkast i munden

Stjerneskuespilleren raser over lesbiske sex-rygter
Den populære skuespiller Cameron Diaz raser over de lesbiske sexrygter
Den populære skuespiller Cameron Diaz raser over de lesbiske sexrygter
 Foto: AOP- Jeg får seriøst opkast i munden.

Sådan var responsen fra skuespillerinden Cameron Diaz, da hun blev spurgt, om hun havde haft sex med sin nære veninde, skuespillerinden Drew Barrymore. Der fortæller hun til Harper's Bazaar.

Spørgsmålet kom, efter at Cameron Diaz tidligere i år fortalte, at hun havde haft sex med en kvinde. Men den kvinde er altså ikke Drew Barrymore, understreger Diaz.

- Det ville svare til at have sex med min søster!

LÆS OGSÅ: Ups! Snakkede om Cameron Diaz' f**** på TV!

LÆS OGSÅ: Se Coser-Waldau snave Cameron Diaz

LÆS OGSÅ: Fiksede kæreste til Diaz

'Vild med Mary'-darlingen oplever, at medierne utrolig gerne ville vide, hvem den mystiske kvinde er.

- Folk vil altid spekulere i det. Folk kan nemlig godt lide skandalen i det. De vil gerne putte et mærkat på ting, som de ikke forstår. Det får dem til at føle sig bedre. Mest af alt handler det egentligt om hele gætteriet omkring, hvem kvinden er, siger Diaz.

Skuespillerinden fortæller, at hun har været ret eksperimentel i sit sexliv, men at hun ikke ønsker at indvige hele verdenen i alle detaljerne.

- Alle ser ting, prøver ting og tjekker ting ud. Nogle gange eksperimenterer man videre, andre gange går man væk fra det. Det er, hvad livet handler om. Det er det, folk gør, siger hun.

Cameron Diaz dater for tiden Good Charlotte-guitaristen Benji Madden, hvis svigerinde, realitystjernen Nicole Richie, har introduceret dem for hinanden. Drew Barrymore er gift med Will Kopelman, som hun har døtrene Olive og den nyfødte Frankie med.

Cameron Diaz og Drew Barrymore blev nære veninder efter optagelserne til 'Charlies Angles' i 2000.

Newspaq

Sponsoreret indhold