Hollywood2. november 2014

Vovehals i nyt vanvittigt balancestunt: Kan falde i døden som sin oldefar

Vil gå 167 meter på tynd metal-wire mellem tre skyskrabere – uden sikkerhedsnet
Af af

Vovehalsen Nik WallendaI 2013 blev Nik Wallenda den første mand, der har krydset Grand Canyon på en metal-wire uden sele eller andre sikkerhedsforanstaltninger.

Natten mellem søndag og mandag sætter han livet på spil igen. Denne gang er det for at gå 167 meter mellem to skyskrabere i Chicago - de sidste 29 meter endda med bind for øjnene! Endnu en gang er hele turen uden nogen form for sikkerhedsudstyr. Falder han, dør han.

Og du kan følge med i det hele, når Discovery Channel sender det vanvittige balancestunt fra søndag nat kl. 01.

Se klip fra Wallenda gåtur over Grand Canyon længere nede i artiklen. I galleriet i bunden kan du se billeder af hans kommende udfordring.

Turen i Chicago, der er kendt for at være en særdeles blæsende by, starter på toppen af den vestlige del af Marina City Tower, 179 meter over jordoverfladen. Herfra skal han videre til Leo Burnett-bygningen, der er 193 meter høj. De sidste 29 meter hen til øst delen af skyskraberkomplekset går Wallenda med bind for øjnene.

Selve metal-wiren, der skal bringe vovehalsen fra det ene tårn til det andet har en diameter på mellem 1,6 og 1,9 centimeter.

Nik Wallendas oldefar, Karl, styrtede i døden i 1978 efter et balancestunt. Men det er ikke nok til at skræmme Nik Wallenda.

- Jeg vil gerne have, at min familie er der, så de kan se mig skrive historie. Det er betryggende at vide, at de beder sammen med mig, siger han i en pressemeddelelse.

Nik Wallenda fortæller om at gå med bind for øjnene

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.


Se starten på Nik Wallendas tur over Grand CanyonNik Wallenda med fast grund under fødderne igen


Sponsoreret indhold