Voldtaget ved Hollywood-sexorgier

Instruktøren Bryan Singer, der fik sit gennembrud med filmen ” The Usual Suspects” fra 1995, er under anklage for voldtægt.

Instruktøren Bryan Singer, der fik sit gennembrud med filmen ” The Usual Suspects” fra 1995, er under anklage for voldtægt.

Foto: All OverEndnu en sexskandale rammer Hollywood i disse dage. Denne gang er det filminstruktøren Bryan Singer, bedst kendt for X Men-filmene, der bliver anklaget.

LÆS OGSÅ: Jordan: Jeg blev voldtaget flere gange

Den dengang 17-årige Michael F. Egan har sagsøgt instruktøren for voldtægt i 1999. Ifølge det amerikanske medie TMZ hævder Egan, at han "gik på omgang som et stykke kød" ved fashionable sexorgier i Hollywood.

TMZ skriver, at Egans mor gik til politiet og forbundspolitiet FBI med anklagerne i 2000. Men myndighederne fortog sig angiveligt ikke noget i forhold til berømthederne. To mænd blev retsforfulgt for overgrebene, men Singer var ikke blandt dem.

LÆS OGSÅ: De kunne ikke holde den i bukserne

Egan var, ifølge eget udsagn, ikke den eneste mindreårig, der blev misbrugt. Hans advokat venter, at der kommer to eller tre sagsanlæg yderligere de kommende dage. Egan husker blandt andet, at han blev tvunget til at drikke alkohol og truet med en pistol.

Bryan Singers advokat afviser alle beskyldninger.

- Beskyldningerne mod Bryan Singer er grundløse. Vi er meget sikre på, at Bryan bliver frikendt i den her absurde og injurierende sag. Det er tydeligt, at sagen bare er et forsøg på at få omtale i forbindelse med Bryans nye film ("X-Men: Days of Future Past", red.) der kommer om et par uger, siger advokat Marty Singer ifølge The Hollywood Reporter


Voldtægtsbeskyldninger er væltet ned over Roman Polanski de seneste år. (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Roman Polanski: Hun var for fristende

Det er ikke første gang en filminstruktør bliver anklaget for voldtægt. Roman Polanski har været fængslet, og flere kvinder hævder, at de blev voldtaget af den berømte instruktør tilbage i 1970'erne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close