Hollywood22. februar 2018

Viser første billede af deres nyfødte datter

Behati Prinsloo har delt det første billede af hendes og Adam Levines nyfødte datter Gio Grace
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.01636986.jpg
 Foto: All Over

Adam Levine og supermodellen Behati Prinsloo blev forleden forældre for første gang.

Nu har Behati delt det første billede af den lille ny pige.

- Gio Grace Levine 2/15/18. Hun har sin fars tæer, skriver Behati til billedet, hvor man altså kun kan se den lille piges fødder.

Billedet har lynhurtigt fået masser af likes, ligesom det også er væltet ind med kommentarer.

Artiklen fortsætter efter billedet

Superstjerneparret havde i forvejen datteren Dusty Rose, der er halvandet år gammel.

Det var Behati Prinsloo, der tilbage i september afslørede, at parret havde en lille ny på vej. Det gjorde hun også på Instagram, da hun lagde et billede op, hvor hun skrev "Runde 2".

Artiklen fortsætter efter billedet

Musikeren og modellen giftede sig ved et storslået bryllup i Mexico i juli 2014 og kun en uge, efter at bryllupsklokkerne havde ringet, fortalte den namibiske skønhed, at hun havde en stor drøm om at udvide familien. - Vi har helt sikkert en plan om at få børn, men derudover har jeg ingen forventninger. Og det er ikke nogen dårlig ting, for jeg har lært, at man ikke kan planlægge fremtiden, sagde hun dengang til Net A Porter Magazine. Også Adam Levine har været ude og fortælle, at han godt kunne tænke sig en stor børneflok. - Vi skal helt sikkert have en familie. Jeg vil have 1000 børn. Jeg vil have flere børn, end hvad der egentlig er ansvarligt, jokede Adam Levine dengang i et interview med KIIS FM.

Når Behati Prinsloo ikke har travlt med at være mor til Dusty Rose Levine og Gio Grave Levine, så er hun model for blandt andet Victoria's Secret.

Du kan se, hvordan Adam Levine og Behati Prinsloo bor, i galleriet herunder

Hjemme hos Adam Levine

Sponsoreret indhold