Hollywood15. maj 2015

Vind Kylie-billetter, after-party og hotelophold med SE og HØR

Stor koncert-pakke til dig og en du holder af
Af af
Kylie Minogue som hun så ud i Melbourne, hvor hun i marts gav koncert på et udsolgt Rod Laver Stadium.
Kylie Minogue som hun så ud i Melbourne, hvor hun i marts gav koncert på et udsolgt Rod Laver Stadium.
 Foto: All Over PressDen dejlige australske sangerinde Kylie Minogue kommer til Danmark og giver koncert fredag den 12. juni i Aalborg.

Og nu kan du med SE og HØR vinde en komplet koncert-pakke med koncertbilletter, tapas-buffet inden koncerten, adgang til Kylie after party i Jomfru Ane Gade og overnatning på hotel i Aalborg mellem fredag og lørdag, så du kan feste igennem efter koncerten.

Kylie optræder på det smukke udendørs koncertområde Skovdalen.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Kylies sexede show

For at deltage i konkurrencen og vinde den eksklusive koncert-pakke skal du blot svare rigtigt på et enkelt spørgsmål her.

46-årige Kylie Minogue - hun fylder 47 den 28. maj - spiller blot syv koncerter i Europa denne sommer, og Aalborg-koncerten er den første på Europa-delen af hendes "Kiss Me Once"-tour, der bringer hende til Tyrkiet, Storbritannien, Tyskland og Finland.

Kylies karriere begyndte i 1979, hvor hun havde en rolle som børneskuespiller i serien Neighbours, og hun har været i showbusiness lige siden.

Hun udgav sit seneste og 12. studiealbum, "Kiss Me Once" i 2014 og har i alt i karrieren solgt svimlende 65 millioner album.

Så det er blot med at deltage i konkurrencen, hvis du vil opleve den australske verdensstjerne i en af de få koncerter på europæisk grund denne sommer.

Præmien er for to personer, der ud over koncertbilletterne kan nyde en dejlig tapas-buffet inden koncerten og en efter-fest i Jomfru Ane Gade, når koncerten er slut. Når du er træt i dansebenene skal du blot finde First Hotel Europa i Aalborg, hvor der er betalt for værelse og morgenmadsbuffet til to personer.

Deltag i konkurrencen HER.

Sponsoreret indhold