Vince Vaughn knaldet for spritkørsel

Det var klokken 04 natten til søndag, at politiet knaldede Vince Vaughn for spritkørsel.

Det var klokken 04 natten til søndag, at politiet knaldede Vince Vaughn for spritkørsel.

Foto: All Over Press

 

Hollywoodstjernen Vince Vaughn er blevet knaldet for spirituskørsel.

Det rapporterer flere amerikanske medier søndag.

Skuespilleren har tilsyneladende været ude på en våd lørdag aften og var for overrislet til lovligt at køre bil, da han natten til søndag blev knaldet af politiet i Californien.

Det var klokken 04 natten til søndag, at politiet i Manhattan Beach små 50 kilometer syd for Los Angeles vinkede Vaughn ind til siden og bad ham blæse i alkometret.

Og desværre for skuespilleren, der tit medvirker i komedier, var der absolut intet at grine af, da ordensmagten aflæste alkometret.

Vince Vaughn havde mere sprit i blodet, end politiet tillader og blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og taget med på den lokale politistation til udtagelse af en blodprøve, der kan fastlægge den nøjagtige promille.

Nyhedssitet The Hollywood Reporter har fået bekræftet hos Manhattan Beach Police Department, at betjente fra politidistriktet anholdt den kendte skuespiller søndag morgen.

Efter et kort ophold på politistationen blev den 48-årige Vaughn løsladt mod en kaution på 5.000 dollars, hvilket svarer til små 32.000 danske kroner.

Afhængig af den videre efterforskning og resultatet af blodprøven slipper Vince Vaughn næppe for en tur i retten senere i år for at få sagen afsluttet.

Det er ikke første gang, Vince Vaughn, er i politiets søgelys.

Tilbage i 2001 blev han anholdt i Wilmington, North Carolina efter et barslagsmål, hvor hans skuespillerkollega Steve Buscemi blev stukket med kniv. Vince Vaughn blev i første omgang sigtet for overfald, men sigtelsen blev senere frafaldet.

I Vince Vaughns seneste optræden på det hvide lærred i den voldelige actionfilm "Brawl in Cell Block 99", spiller han en tidligere bokser, der mister sit job og begynder at handle med narko. Han bliver idømt syv års fængsel, da en narkohandel går skævt og kan se frem til, at det barn hans kone bærer på, skal vokse op uden en far en stor del af barndommen. Kort efter, at han er havnet i spjældet, kidnappes hans gravide kone, og kidnapperne truer med at skade både hende og det ufødte barn, hvis ikke han slår en person ihjel i sin celleblok i fængslet.

Privat har Vince Vaughn siden 2010 været gift med den canadiske skuespillerinde Kyla Weber, med hvem han har en datter og en søn.

Før det var han mest kendt for sit korte forhold til Jennifer Aniston efter hendes brud med Brad Pitt i 2005.

I samme år spillede Vaughn og Aniston over for hinanden i filmen "The Break-Up", og de blev kærester, men allerede i 2006 sluttede forholdet.

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close