Hollywood 7. august 2018

For vild og måtte reddes på kajaktur i Sverige

Jennifer Garner og datteren Violet havde en uheldig episode, da de sejlede i kajak i Stockholm
Foto: All Over Press

Jennifer Garner og hendes 12-årige datter Violet kom galt afsted, da forleden var på kajaktur i den svenske skærgård. 

Mor og datter for nemlig vild og endte med at blive reddet af en tilfældig svensker. 

Turen til Sverige var en tur for datteren, inden hun efter sommerferien skal starte på ny skole. 

- På en før-skole-tur med min ældste. Fik jeg os til at fare vild i en kajak? Ja. Padlede vi så hårdt vi kunne og endte ude i sejlrenden? Ja. Blev vi nødt til at blive reddet? Ja, skriver Jennifer Garner til et billede, hvor hun sidder i en kajak sammen med datteren.    Artiklen fortsætter efter billedet
Jennifer og Violet blev heldigvis reddet i land af svenskeren Mattias, der arbejder for det udlejningsfirma, hvor de havde lejet kajakken.    Violet er den ældste datter, som Jennifer Garner har sammen med eksmanden Ben Affleck. De har også sønnen Samuel og datteren Seraphina sammen.   

Gik fra hinanden i 2015

Det var faktisk allerede tilbage i 2015, at Ben Affleck og Jennifer Garner gik fra hinanden, men altså først sidste år, at de endeligt blev skilt. 

Men selvom parret altså gik fra hinanden tilbage i 2015, så har både Ben og Jennifer talt godt om den anden i adskillige interviews.

- Jen er en superheltemor. Hun er en fantastisk mor, og jeg er virkelig heldig at have hende som partner og co-forældre til de her børn. Vi gør vores bedste, vi sætter dem først. Det er det, vi gør, fortalte Ben Affleck sidste år til E!News.

Ben Affleck og Jennifer Garner mødtes under optagelserne til filmen "Daredevil" i 2003. Parret slog pjalterne sammen ved et bryllup to år senere, i 2005. 

Mens Jennifer Garner såvidt vides stadig er single, så har Ben Affleck været sammen med TV-producenten Lindsay Shookus siden juli.

Se flere billeder af Ben og Jen i galleriet herunder

Jennifer Garner og Ben Affleck 20092016

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold