Hollywood10. april 2014

Vild barnestjerne: Jeg er ikke skizofren

Amanda Bynes afviser spekulationer
Amandy Bynes
Amandy Bynes
 Foto: All OverSkuespillerinden Amanda Bynes har haft masser af udfordringer at kæmpe med, siden hun i juli sidste år blev tvangsindlagt for at være ude af kontrol - men skizofreni er ikke en af dem.

LÆS OGSÅ: Amanda Bynes i bedring

Det slår en talsmand for den skandaleramte skuespillerinde nu fast over for People Magazine.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/3a1f574f41dd42a98bf993b5001035d8.jpg


Amanda Bynes afviser spekulationer om skizofreni (Foto. All Over)

- Der har været en del spekulation omkring Amandas helbred, og derfor hun har bedt mig om at afvise visse rygter. Amanda lider ikke af skizofreni, og hun er aldrig blevet diagnosticeret med det, siger Bynes' talsmand, Tamar Arminak til People.

Han understreger, at den 27-årige skuespillerinde, som har været i behandling siden sin indlæggelse, angiveligt for hash-misbrug og bi-polar lidelse, ikke er på nogen form for medicin.

LÆS OGSÅ: Amanda Bynes udskrevet fra psykiatrisk klinik

- Hun tager ingen medicin, men er opsat på at leve så sundt som muligt. Hun har ikke nogen historie med misbrug af alkohol og stoffer, og hun kan med stolthed sige, at hun ikke har røget marihuana i de sidste ni måneder, siger Arminak.

Amanda Bynes har, siden hun blev udskrevet, boet hjemme hos sine forældre i Los Angeles, hvor hun studerer mode på Fashion Institute of Design & Merchandising.

Sponsoreret indhold