Seerne raser: Vil have populær "Grey's"-stjerne fyret

<p>Flere TV-seere vil nu have Jesse Williams fyret fra "Grey's Anatomy".</p>

Flere TV-seere vil nu have Jesse Williams fyret fra "Grey's Anatomy".

All Over Press

- Vi ved, at politiet på en eller anden made formår at nedtone, afvæbne og lade være med at slå hvide mennesker ihjel hver dag, så hvad der skal ske, er, at vi skal have lige rettigheder og retfærdighed i vores eget land, eller vi vil redefinere deres funktion og vores.

Sådan sagde ”Grey’s Anatomy”-skuespilleren Jesse Williams, der spiller Dr. Jackson Avery i den populære serie, da han i sidste uge vandt en pris ved BET-awards, og den udtalelse har nu fået flere seere op i det røde felt.

Og de er ikke bare sure, de er nu gået så langt, så de prøver på at samle nok underskrifter ind, så de kan få skuespilleren fyret.

På hjemmesiden Change.org er der allerede samlet mere end 7000 underskrifter ind, som underskriftindsamleren vil aflevere til TV-selskabet ABC i håb om, at skuespilleren bliver fyret.

- Hvis det her havde været en hvid person, der havde sagt det om en afroamerikaner, så var han blevet fyret og offentligt tugtet, skriver den anonyme bruger, der har oprettet underskriftsindsamlingen.

Heldigvis for Jesse Williams, så har skaberen af ”Grey’s Anatomy”, Shonda Rhimes allerede været ude og sige, at han ikke bliver fyret fra TV-serien ovenpå denne episode.

Jesse Williams har været med i 161 afsnit af ”Grey’s Anatomy”, og når han ikke er med i TV-serien, så er han en aktiv forkæmper for afroamerikaneres rettigheder i USA. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close