"Modern Family" afslører: Vigtig karakter DØR i næste sæson

(Foto: Tony Rivetti/ABC)

Vi er vant til at skraldgrine, når vi inviteres inden for hos Cameron & Mitchell, Phil & Claire og resten af deres halvskøre familie.

Men når næste sæson – sæson 10 – får premiere i USA senere på måneden, bliver det hele noget mere alvorligt. I næste sæson rammes serien nemlig af et stort dødsfald.

Det afslører én af skaberne bag, Christopher Lloyd, til Entertainment Weekly:

- Vi skal se nogle større livsbegivenheder i denne sæson. Der kommer blandt andet et dødsfald, som helt sikkert bliver noget, familien skal håndtere – og på TV er det ikke et let, fordi det er så tungt et emne. Men på samme tid vil det være usandsynligt for en familie ikke at gå igennem sådan, siger Christopher Lloyd til Entertainment Weekly.

Holdet bag har naturligvis ikke ønsket at afsløre, hvem af de elskede karakterer der dør – eller hvordan – men han vil gerne fortælle, at der er tale om ”en vigtig karakter i familien”, og at dødsfaldet vil være en ”følelsesladet” begivenhed for familien, og den også vil være et centralt emne i flere af afsnittene.

”Modern Family”, der blandt andre har skuespillerne Ed O’Neill, Ty Burrell, Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson, Sofia Vergara, Eric Stonestreet, Ariel Winter og Sarah Hyland på rollelisten har kørt igennem flere år, og næste sæson, sæson 10, er den sidste sæson, som skuespillerne har skrevet kontrakt på. Om det derefter bliver et endegyldigt farvel til familien Dunphy, må tiden vise.

Serien, der havde premiere i USA tilbage i september 2009, har vundet hele fem Emmy-statuetter gennem tiden – blandt andet i kategorierne Outstanding Comedy Series og Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series.

Det er ikke kun foran skærmen, at skuespillerne har oplevet lidt af hvert. Også i det virkelige liv har familien kæmpet med store problemer og udfordringer.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ariel Winter (spiller Alex) blev fjernet fra sin mor

I "Modern Family" spiller Ariel Winter den kloge og meget selvstændige Alex Dunphy, der sjældent har brug for andres hjælp.

I virkeligheden har skuespilleren haft brug for andres hjælp - på et ganske tragisk grundlag.

Som 14-årig blev den populære skuespiller fjernet fra sin mor efter alvorlige anklager om psykisk og fysisk misbrug.

Hun flyttede efterfølgende ind hos sin storesøster.

Som 17-årig blev hun gjort myndig fra sin mor, og i dag bor stjernen sammen med sin kæreste Levi Meaden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Julie Bowen (spiller Claire) lever med en pacemaker

Når Julie Bowen optræder i mange forskellige kjoler - både med og uden stropper - er det ikke til at se, at hun faktisk bliver opereret hvert syvende år.

Men den 47-årige skuespiller lever faktisk med en pacemaker, som skal skiftes ud hvert syvende år.

Julie Bowen fik konstateret en hjerte-kar-sygdom, allerede da hun var i begyndelsen af 20'erne.

Sygdommen betød, at hendes hjerte bankede langsommere end normalt, og det betød altså, at hun i dag må leve med en pacemaker.

Hun har tidligere udtalt, at sygdommen i første omgang slog hende ud, fordi hun skulle gå med pacemaker, som ellers mest er for ældre mennesker.

I dag lever hun dog med sygdommen uden problemer, og hun har senere indrømmet, at det ikke har den store betydning for hendes liv.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sarah Hyland (spiller Haley) overfaldet flere gange – og har fået nyretransplantation

Den smukke Sarah Hyland, der spiller Haley Dunphy i TV-serien, har oplevet både overfald og alvorlig sygdom.

Den smukke TV-stjerne måtte blandt andet få et polititilhold mod sin ekskæreste, skuespilleren Matthew Prokop.

Det skete, efter han havde taget kvælertag på Sarah Hyland, ligesom han havde truet med at brænde hendes hus ned og dræbe hendes hund.

Sarah Hyland oplevede dog også en anden ubehagelig episode, da skuespillerne var i Sydney i 2014.

Her ankom hun til en fest for "Modern Family"-teamet, hvor hun ville hilse på et par fans, inden hun kom ind.

En mandlig fan bad om at få taget et billede sammen med skuespilleren, og da hun velvilligt stillede sig ved siden af manden, befamlede han i stedet hendes bryster.

Hele episoden endte med, at manden blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse, imens en grædende Sarah Hyland forlod festen.

I 2012 fik Sarah Hyland en ny nyre af sin far, efter at hun i flere år havde kæmpet med en alvorlig nyresygdom, hvor hendes nyre ikke havde udviklet sig, som den skulle.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jesse Tyler Ferguson (spiller Mitchell) blev opereret i ansigtet efter kræft-frygt

I "Modern Family" spiller Jesse Tyler Ferguson den lidt forfængelige Mitchell Pritchett.

I virkeligheden måtte skuespilleren dog sluge sin forfængelighed, da han 2015 fik konstateret hudkræft i ansigtet.

Han måtte derfor igennem en operation i kinden, så lægerne kunne fjerne den frygtede sygdom.

Heldigvis slap skuespilleren billigt igennem sygdommen, og allerede få dage efter operationen var han igen klar til optagelserne i serien.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close