Hollywood3. september 2015

VIDEO: Harry Style skadet af fan under koncert

One Direction medlemmet Harry Styles blev mødt med kasteskyts under en koncert, og en enkelt ramte plet, som han kom til skade af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry_styles_aop_-_web1.jpg
 Foto: All Over Press

Boyband-medlemmet Harry Styles fra det engelske band One Direction kom slemt til skade under en nylig koncert i USA, da han blev ramt af en sodavandsdåse i hovedet. Du kan se hændelsen i en video i bunden af artiklen her.

celebrity-gossip.net kan man læse, at One Direction var ved at afslutte en koncert i Philadelphia forleden, da der blev kastet en masse ting op på scenen. En sodavandsflaske fandt vej til Harry Styles ansigt, hvilket tvang ham til at forlade scenen.

Personen, der kastede dåsen, har allerede bekendt kulør og undskylder i store vendinger til bandet – dog ikke lige til at starte med.

[node:aller-related-content]

- Jeg ramte ham ved et uheld i ansigtet, og han lægger ikke engang mærke til mig. Sikke et spild… Hvis det er nogen trøst, truede en sikkerhedsvagt direkte med at sagsøge mig, hvis Harry var kommet til skade… Mit kommentarfelt er fyldt med sætninger som ’dræb dig selv’, ’bliv kvalt i en pik’, ’stik en kniv op i din røv’, skriver synderen ved navn Hanna Cooke.

Men så lander der også en gedigen undskyldning fra hendes side.

- Jeg er virkelig ked af det. Jeg siger undskyld til Harry og hans familie for at have gjort sådan en åndssvag og dum ting. Det var aldrig min hensigt at gøre skade på ham, og jeg garanterer jer, at jeg har det virkelig skidt med det, skriver Hanna Cooke.

Du kan se videoen med hændelsen her:

Hey guys I love you guys very much but please don't throw stuff on stage Niall Louis HARRY and Liam can get seriously hurt ): Please be respectful when u go to a show and not throw stuff directly at their faces that I'm pretty sure that hurts #otraphilly #larrystylinson #onedirection #harrystyles #niallhoran #liampayne #louistomlinson

En video slået op af @otp_directioners den

2. Sep 2015 kl. 8:10 PDT

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold