Hollywood18. november 2013

Victoria Beckhams diadem skal på auktion

Nu kan diademet blive dit...
Parret blev gift den 4. juli 1999 i Irland med deres søn Brooklyn som ringbærer.
Parret blev gift den 4. juli 1999 i Irland med deres søn Brooklyn som ringbærer.
 Foto: All Over PressDa den tidligere Spice Girl Victoria Beckham blev gift med fodboldspilleren David Beckham, sad parret på matchende guldtroner.

Victoria var iført en brudekjole fra designeren Vera Wang, som kostede over en halv million kroner. For at fuldende outfittet bar hun et diadem.

Diademet er nu blevet sat på auktion, og Emily Barber, direktør for smykkeafdelingen i auktionshuset Bonhams, forventer stor interesse for smykket.
- Interessen i dette diadem bliver formentligt det dobbelte af det normale, da designeren er en kendt juveler, hvis arbejde sjældent kommer på auktion. At Victoria Beckham, som er et internationalt stilikon, har båret det, tilføjer kun ekstra interesse fra en bredere målgruppe, siger hun ifølge Female First.


Danske kvinder er vilde med ungt kød - se dem herhttps://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/09f7ba8b82a94525bc427be1baac1dbb.jpg


(Foto: All Over Press)

Diademet er designet af den kendte juveler Slim Barrett og er vurderet til mellem 18.000 og 25.000 pund.
Den er udført i 18-karat guld og besat med diamanter. Slim Barrett har tidligere designet smykker for blandt andet prinsesse Diana og Mick Jagger.Victoria Beckham: Amok i sengen


Sponsoreret indhold