Hollywood22. juli 2009

Victoria Beckham: Træt af at være orange

Fodboldstjernefruen har taget et drastisk skridt for at slippe af med den gulerodsfarve, som hendes selvbruner efterlader
Fremover skulle Victoria Beckham aldrig mere optræde så orange
Fremover skulle Victoria Beckham aldrig mere optræde så orange
 Foto: All Over

Det er ingen hemmelighed, at Victoria Beckham går meget op i sit udseende, men nu har hun fundet på endnu en skønhedsting at bruge tiden på.

Den 35-årige tidligere Spice Girl har kastet sit kritiske blik på sin hudfarve og har nu opsøgt en ekspert for at slippe af med det orange skær, som hendes kunstige sol på flaske efterlader.

Jimmy Coco lever angiveligt af at give stjerner en naturlig kulør uden misfarvninger, så ham har fru Beckham slået kløerne i. Og det taler han gladeligt om.

- Da vi mødte hinanden, var hun orange. Det var den værste fake tan, jeg nogensinde har set, siger Jimmy Coco til Daily Mail, ifølge MSN Starlounge.

Nu er hun dog i særdeles kyndige hænder. Selftan-guruen besøger fru Beckham 2 gange hver måned og sprayer hende fra top til tå.

Jimmy Cocos talent rækker dog - ifølge ham selv - langt længere end at give folk en flot farve.

- Med min spray tan kan jeg få folk til at se 5 kilo lettere ud. Men det er ikke nødvendigt i hendes tilfælde, siger eksperten, der ikke er bleg for at stå ved sit fantastiske selvbruner-talent.

Sponsoreret indhold