Hollywood10. februar 2016

Vi ses! Kim og Caitlyn på tøsetur til New York

Tirsdag smuttede Kim Kardashian med sin pap-far Caitlyn til New York.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caitkim.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Så kom lille baby-Saint på vingerne!

Kim Kardashian og hendes pap-far, Caitlyn Jenner, stak tirsdag af fra den usædvanlige hedebølge i Sydcalifornien. Mens Kim og Caitlyn gik ind i privatflyet i Van Nuys-lufthavnen, toppede varmen med 34 grader - en fuldstændig utænkelig varm temperatur i februar.

Alligevel var Kim klædt på, så hun var klar til det noget koldere klima i New York.

Tirsdag aften i New York var der sne og temperaturer under frysepunktet i "Det Store Æble", og Kim Kardashian var fornuftig klædt på i en stor, sort frakke.

Klimaet østpå passer nok også Kim bedre. Hun tog mange kilo på i forbindelse med sin seneste graviditet, og hun nægter at gå på en lynkur, som mange andre kendte gør.

I stedet har hun udtalt, at hun vil bruge 3-4 måneder på stille og roligt at komme af med de ekstra kilo. Noget de fleste kosteksperter klapper i hænderne over - men Kim er alligevel forfængelig nok til, at hun så ikke har lyst til at vise sig i små toppe, som det sydcaliforniske-klima for tiden indbyder til.

Det er lidt overraskende, at Caitlyn Jenner er med, men Kim har haft meget nemt ved at acceptere sin stedfars transseksualitet - måske fordi Kim måske er den traditionelt mest feminine af Kardashian-søstrene. Hun går meget op i mode, og allerede for et år siden hjalp hun med at klæde Caitlyn på i designer-rober. Det skete, da Bruce blev til Caitlyn efter sin operation.

Derfor tyder meget også på, at pigerne blandt andet skal bruge tiden i New York City på at shoppe.

Sponsoreret indhold