Hollywood27. november 2018

Legendariske Jerry Springer: vender tilbage på skærmen

Jerry Springer vender tilbage på skærmen i 2019, men det bliver ikke i det legendariske talkshow "The Jerry Springer Show, som værten er mest kendt for.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jerry-springer-22062018.jpg
 Foto: MEGA
Jerry Springer har kørt i hele 27 år efter premiereafsnittet tilbage i 1991, og der er blevet sendt hele 3.891 programmer ud på tv-skærmene.
Showet, der bar værtens navn, er dermed et af de mest overlevelsesdygtige i tv-historien. Men tilbage i juni besluttede tv-stationen bag, NBC, at der ikke skal laves flere nye shows. Det blev til et midlertidigt farvel til Jerry Springer, men nu er legenden tilbage med et nyt show, som hedder Judge Jerry. Det skriver Variety på deres hjemmeside. "Judge Jerry" bliver et show i en retsal, hvor Jerry Springer skal være den hårde dommer og vært, hvilket produceren på det nye program ser frem til. - Judge Jerry vil få Jerrys talent til at spille sammen med folk. Han er en fantastisk og sjov peronlighed, og hans baggrund vil give seerne et fantastisk show fortæller Tracie Wilson fra NBC til Variety. Den engelskfødte tv-mand har læst jura, inden han tog verden med storm med sit populære talkshow. Jerry Springer er også lykkelig over, at han kommer til at bruge sin uddannelse i det nye program. - For første gang i mit liv vil jeg blive kaldt æret dommer. Min karriere er på en måde gået i ring. Nu får jeg endelig lov til at bruge min jurabaggrund, fortæller Jerry Springer til Variety. Jerrys nye show får premiere i det nye år.

Sponsoreret indhold