Hollywood12. marts 2015

Ven: Bobbi Kristina havde både heroin- og kokainmisbrug

Vennen var med egne ord bekymret for Bobbi Kristina
Af af
Vennen var med egne ord bekymret for Bobbi Kristina
Vennen var med egne ord bekymret for Bobbi Kristina
 Foto: AOP


Lørdag den 31. januar blev Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, fundet livløs i et badekar, og her knap seks uger senere kæmper den 21-årige kvinde stadig for sit liv på et højtspecialiseret hospital.

Familie og myndigheder har ikke ønsket at udtale sig nærmere om årsagen til Bobbi Kristina Browns indlæggelse, men nu står en ven af Bobbi Kristina frem og påstår, at den unge kvinde kæmpede med et massivt stofmisbrug.

LÆS OGSÅ: Blev Whitney Houstons datter forsøgt myrdet?

Det skriver det britiske medie Mirror.

Ifølge vennen var Bobbi Kristina Brown afhængig af både heroin og kokain og brugte hundredvis af dollars hver uge på de hårde stoffer.

- Om heroin eller coke spillede en rolle i, hvad der skete med hende, skal undersøges, men jeg ved med sikkerhed, hvor langt ude hun var i månederne op til, at dette skete, udtaler vennen ifølge det britiske medie.

LÆS OSÅ: Bobbi Kristina i ulykke: Hvad ved vi med sikkerhed?

Ifølge vennen begyndte misbruget, da Bobbi Kristina Brown mistede sin mor, den verdensberømte sangerinde Whitney Houston. Whitney Houston blev selv fundet druknet i et badekar nærmest på treårsdagen for datterens ulykke.

Familien til Bobbi Kristina Brown afviser, at der på nogen måder er stoffer involveret i ulykken, der fandt sted 31. januar.

Politiet bekræfter samtidigt, at der netop nu efterforskes i ulykken, og hvordan den kunne ske. Tidligere har kilder udtalt, at Bobbi Kristinas kæreste, Nick Gordon, angiveligt er i politiets søgelys.

Det var kæresten, der sammen med vennen Maxwell Lomas slog alarm via 911 lørdag formiddag den 31. januar, da Bobbi Kristina Brown blev fundet med hovedet nedad i et fyldt badekar i hjemmet i Roswell.

LÆS OGSÅ: Whitney Houstons datter i kunstig koma

Da ambulance og politi kort tid efter ankom til hjemmet 9046 Riverbend Manor, var Nick Gordon i gang med at give førstehjælp. Ambulancepersonalet overtog behandlingen. På det tidspunkt var Bobbi Kristina Brown ifølge politiets senere beskrivelse "bevidstløs, uden hjerterytme og uden vejrtrækning".

Bobbi Kristina Brown "trækker vejret og er i live", men politiets talskvinde Lisa Holland ønsker ikke at gå i detaljer om den 21-åriges tilstand. Hun ønsker hverken at be- eller afkræfte, om Bobbi Kristina Brown ligger i koma, og om hvordan hendes fremtidsudsigter er.

Sponsoreret indhold