Hollywood 31. december 2013

Velgørende kendisser

Se, hvem der gav mest til velgørenhed i 2013
Foto: Splash News/All Over Press / Kilde: Splash NewsHvert år vælger flere af verdens største stjerner at donere masser af penge til forskellige velgørenhedsprojekter. Og 2013 var ingen undtagelse.
DoSomething.org, som er den største velgørenhedsorganisation i USA for unge, har lavet en liste over de 20 mest gavmilde kendisser i 2013.
For andet år i træk er det hele verdens kæledægge Taylor Swift, der indtager første pladsen på listen.

- Swift fejrede for nylig sin 24-års fødselsdag med at give i stedet for at modtage gaver. Hun gav 100.000 dollar, 540.000 kroner, til Nashville Symfoniorkester, der har haft det økonomisk svært i år. Derudover var hun også hovednavnet til en koncert for unge hjemløse, skriver organisationen på deres hjemmeside.

På andenpladsen lander tidens største boyband, One Direction. De unge hjerteknusere indsamlede over 20 millioner kroner til mennesker i Afrika og Storbritannien, der lever i fattigdom, og over fire millioner til kræftforskning.

Efterfulgt af dem kommer sangerinden Beyoncé,
den afdøde skuespiller Paul Walker og
hiphop-gruppen Macklemore & Ryan Lewis.

Men også Sandra Bullock, Jennifer Lawrence, Miley Cyrus og Justin Bieber er på listen over top 20 mest gavmilde kendisser i 2013.


Beyoncé: Slut med dårlige hårdage
Man forstår godt at Taylor Swiift er højt elsket af sine fans (Foto: All Over Press / Kilde: 2_STAR)


Sponsoreret indhold