Hollywood13. april 2018

Var du vild med "Glee", så vil du elske TV-serien "Rise"

Hvis du har savnet en god ungdomsserie, efter "Glee" sluttede for et par år siden, så skal du se TV-serien "Rise"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/13rise-printjp-master675.jpg
 Foto: Promo

Det er efterhånden tre år siden, at det allersidste afsnit af TV-serien "Glee" blev sendt, og lige siden har der manglet en rigtigt god high school-serie.

Men det er der kommet nu.

TV-serien "Rise" har netop haft premiere herhjemme, og de første to afsnit er allerede at finde på streamingtjenesten C More.

Har man været stor fan af TV-serien "How I met your Mother", så vil man finde en af skuespillerne i serien letgenkendelig. Det er nemlig Josh Radnor, der spiller Ted Mosby i "How I met your Mother", der har hovedrollen som Lou Mazzuchelli.

Han spiller læreren, der overtager skolens dramaklub, og da han vil sætte musicalen "Spring Awakening" op i dramaklubben, skaber det ikke kun drama på scenen men også i lokalsamfundet.

Hos det amerikanske ugeblad "Variety" har man kaldt serien for uimodståelig.

Udover Josh Radnor så er Rosie Perez og Disney-stjernen Auli'i Cravalho også at finde på serien.

"Glee" møder "Friday Night Lights"

TV-serien "Rise" har masser af drama, og der kan trækkes mange paralleler til serien "Friday Night Lights", der blev vist på TV frem til 2011.

Men samtidig har serien også musik og sang. I modsætning til "Glee", så er den dog ikke pakket med popsange og store ballader.

Men selvom det altså ikke er det store popsange, der er på tapetet i "Rise", så er chancen for, at du vil elske serien, hvis du var fan af "Glee", stor.

"Rise" havde premiere på C More 2. april, og der er nyt afsnit hver mandag.

Du kan se traileren til "Rise" herunder

Sponsoreret indhold