Vanvittig forvandling: Kan du genkende verdensstjernen?

Vanvittig forvandling: Kan du genkende verdensstjernen?Vi kender ham som den talentfulde skuespiller, der ofte spiller de småskøre og excentriske figurer i alverdens storfilm - og han er ofte også udstyret med ret så kreative kostumer, når han brillerer foran kameraet.

Det så vi, da han spillede den kvinde- og romelskende Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean-filmene, og da han imponerede både publikum og anmeldere i rollen som den makabre massemorder i Tim Burtons Sweeney Todd, der sikrede ham en Oscar-nominering.

Og endnu engang har Johnny Depp fundet en forklædning frem, der i den grad viser, hvor alsidig hans talent er. For den 51-årige superstjerne er nærmest uigenkendelig i sin nye rolle i filmen 'Yoga hosers'.

LÆS OGSÅ: Snyd! Danske Josefine får et kys af selveste Johnny DeppFlere fans har lagt billeder op af den uigenkendelige superstjerne på de sociale medier, blandt andet Instagram-brugeren italianfansofdepp, som mødte hr. Depp under optagelserne til den nye film.

LÆS OGSÅ: Johnny Depp død?

Filmen, som altså er i gang med at blive optaget, handler om to 15-årige yoga-interesserede piger, der arbejder i en kiosk. Hverdagen tager dog en uventet drejning, da en ældgammel ondskab stiger op fra Canadas undergrund - og snart må pigerne kæmpe for deres liv sammen med den legendariske menneskejæger fra Montreal (spillet af Johnny Depp).

I filmen får den prisvindende Sweeney Todd-skuespiller også æren af at spille over for sin datter. 15-årige Lily-Rose Depp spiller nemlig rollen som én af de yoga-interesserede piger.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Skidefuld Depp laver skandale

Du kan se flere billeder af Johnny Depp her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close