Hollywood 6. januar 2015

Uvidende Kanye West-fans: Det hele var en joke

Det var kun for sjov, da de spurgte, hvem Paul McCartney erAlverdens Beatles-fans kan trygt atter sætte sig til rette i deres bløde lænestole.

Det viser sig nemlig, at der blot var tale om helt gemen ironi, da en række af den amerikanske rapstjerne Kanye Wests fans gav udtryk for ikke at ane, hvem eks-Beatlen Paul McCartney var for en fætter.

Det skriver Billboard.

LÆS OGSÅ: Hvem fanden er Paul McCartney?

Chokbølgerne bredte sig ellers hurtigt på Twitter, efter afsløringen af samarbejdet mellem den aldrende brite og West kom frem med sangen "Only One" nytårsaften.

- Kanye West ved virkelig, hvordan man eksponerer fremragende talent. Vil vædde med, at denne Paul McCartney-fyr bliver ENORM efter den her sang, tweetede en spøgefuld fan i tråd med en række lignende udsagn.

LÆS OGSÅ: Kanye West skriver musik med Paul McCartney

Det fik en række harmdirrende Twitter-brugere til at fare i flint og kalde de mange påtaget uvidende, unge fans for historieløse og ignorante.

Men en spøg var altså alt, hvad det var. Det afslører en nærmere granskning af de udskældte Twitter-brugere, hvoraf flere har valgt at stå frem med deres brug af ironi.

LÆS OGSÅ: Kanye West smider fan ud fra koncert

- Kom nu, folkens, det hele var en joke, og I er gået for langt, jeg ELSKER The Beatles, Paul McCarthy, Ringo Star, Jay Leno og ham den anden, lyder det fra Twitter-brugeren CurvedDaily, der deltog aktivt i den såkaldte "trolling".

Ifølge repræsentanter fra Kanye West kan samarbejdet med den levende musiklegende McCartney meget vel være blot det første af flere. Tiden må vise, om verdens Beatles-fans har forstået vittigheden næste gang.

Sponsoreret indhold