Hollywood22. august 2016

Usain Bolt fejrer fræk fødselsdag uden kæreste

Usain Bolt kan hænge hele tre guldmedaljer rundt om halsen efter dette års OL. Det blev fejret med manér, men uden kæresten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/usain-bolt-kw.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Søndag blev de Olympiske Lege 2016 afsluttet med den traditionsrige ceremoni, hvor både atleter og trænere kunne ånde lettede op efter endnu en vellykket olympisk turnering.

Den jamaicanske sprinter Usain Bolt havde løbet sig til hele tre guldmedaljer på de to uger, hvor OL 2016 foregik. Oven i søndagens afslutningsceremoni kunne den olympiske mester desuden fejre sin 30-års fødselsdag. Og det gik bestemt ikke stille for sig.

Videooptagelser fra fejringen viser, hvordan Usain Bolt nyder opmærksomheden fra kvinderne i Rio. Især en kvinde får en hel del opmærksomhed, efter hun på dansegulvet med stor velvilje gnubber sig op ad jamaicaneren, der lader til at nyde hendes evner.

Men nu er det kommet frem, at Usain Bolt har haft en kæreste gennem de sidste to år. Det drejer sig om den 26-årige Kasi Bennett, der af mediet The Sun bliver kaldt for en "fashionista".

Sprinteren og fashionistaens forhold er først nu blevet kendt for offentligheden, men efterfølgende har Kasi Bennett tweetet, at hun ville ønske, at deres forhold ikke var blevet opdaget.

Ud over videoen af atleten, der er i nærkontakt med en kvindelig beundrer, er der nu også blevet lækket billeder af Usain Bolt og en 20-årig kvindelig studerende, der viser hende selv og den olympiske mester liggende i bar overkrop i en seng, hvor der deles kindkys.

Hverken Kasi Bennett eller Usain Bolt har udtalt sig om nattens seancer, men det bliver uden tvivl en fødselsdag, som den tre-dobbelte olympiske mester ikke glemmer foreløbigt.

Videoen af Usain Bolt og den kvindelige danserinde kan ses her:

Kæresten Kasi Bennetts tweet om, at hun ville ønske, at det ikke var blevet offentliggjort, at hun og Usain Bolt danner par kan ses her:

Billederne af den 20-årige studerende, der eftersigende har fået sprinteren med i seng, findes her

Sponsoreret indhold