Undertøjsmodeller giver skønhedstips!

Du kommer ikke let til sådan en karriere som undertøjsmodel

Du kommer ikke let til sådan en karriere som undertøjsmodel

Foto: All Over Press



De er blandt verdens smukkeste kvinder, og nu afslører topmodellerne Alessandra Ambrosio og Adriana Lima, hvordan de trimmer kroppen til catwalken, hvor de smyger sig af sted i minimalt undertøj.

Desværre er der dog ingen mirakelkur, der duer. Det er de gode, gamle og hårde - og kedelige - råd, der gør sig gældende, fortæller supermodellerne.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Remee scorer undertøjsmodel

- Lav noget aktivt, så du kommer til at svede hver eneste dag, siger 33-årige Lima, der er mor til to. Hun foretrækker selv yoga, spinning eller pilates, men anbefaler leg med børnene eller online træningsprogrammer for at komme i gang med at gøre kroppen sprød og smækker.

Ud over motionen kræver de veldrejede kroppe også en klassisk slankekost uden dikkedarer. Det fortalte 33-årige Ambrosio i tv-showet "Good Morning America."

LÆS OGSÅ: Nyt lir fra Victoria's Secret

- Jeg er ret vild med pomfritter, men alternativet er en avocado med salt på, fortalte modellen, der nogle gange bare må have noget sødere indenbords.

GALLERI: Victoria's Secret-modeller

- Man skal kun smage på desserterne, men min bedste erstatning for slik er yoghurtis, som jeg putter honning, muesli og jordbær ovenpå.

De to modeller er i øjeblikket i gang med de sidste forberedelser, inden de trækker i juvelbesat milliondyrt undertøj til "Victoria's Secret Fashion Show" den 9. december.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close