Hollywood 21. juni 2010

Undertøjsmodel: For sexet til TV

En reklame med Victorias Secret-modellen Marissa Miller blev skrottet, fordi den var for fræk. Se den her
31-årige Marissa Miller er for fræk til amerikansk tv men viser gerne sine imponerende fortrin frem som undertøjsmodel for ’Victorias Secret’
31-årige Marissa Miller er for fræk til amerikansk tv men viser gerne sine imponerende fortrin frem som undertøjsmodel for ’Victorias Secret’
Foto: All Over

Den amerikanske undertøjsmodel Marissa Miller, 31, blev for nyligt kåret som verdens lækreste kvinde og får mandehjerter overalt i verden til at banke lidt hurtigere, når hun indtager catwalken for lingerimærket 'Victorias Secret'.

Læs også: Verdens lækreste: Undertøjsmodellen Marissa Miller

I USA er hun dog alt, alt for fræk til at komme på tv i den bedste sendetid. Allerede tilbage i 2008 fik producenterne bag computerspillet 'Guitar Hero' øjnene op for den labre sild og ville have hende til at medvirke i deres reklamefilm. Videoen nåede dog aldrig tv-skærmene, fordi den blev anset for at være for sexet til målgruppen af spilkøbere.

Læs også: Galleri: Sexede Bar Refaeli i Sports Illustrated

Men heldigvis eksisterer videoen stadig, så vi kan få glæde af at se Marissa give den gas på guitar kun iført g-strengstrusser og push-up BH. Og hvis du synes, du har set videoen før, er det fordi, den er inspireret af den berømte scene i 'Risky Business', hvor Tom Cruise hopper rundt i møblerne og spiller luftguitar.

Og her er den så - reklamen for 'Guitar Hero' der var for fræk til tv.Sponsoreret indhold