Hollywood18. november 2014

Ulykke med tourbussen!

Det amerikanske band ”Dropkick Murphys” aflyser koncert efter at have kørt en ukendt mand ned i deres tourbus
Sådan ser bandet ud på scenen, men i denne omgang er deres næste koncert aflyst
Sådan ser bandet ud på scenen, men i denne omgang er deres næste koncert aflyst
 Foto: All Over PressDet var allerede triste omstændigheder, der prægede det amerikanske punkband Dropkick Murphys, da de søndag var på vej til lufthavnen i deres tourbus. Et af bandmedlemmerne skulle flyve hjem til begravelse, men kørslen endte med at få en omend endnu mere forfærdelig tilføjelse.

- Omkring klokken 03 om natten var vi involveret i en fatal og tragisk ulykke, da en fodgænger pludselig løb ud på vejen og ud foran vores bus. Politiet tror, at der er tale om et selvmord, skriver bandet på deres Facebook-side.

LÆS OGSÅ: Christopher: Tourbus stjålet

Ulykken har medført, at bandet har aflyst en koncert på grund af den totalskadede tourbus og chaufføren, der er i chok.

- Lige så meget som det smerter os at aflyse, vil vi gerne stoppe op og mindes den mand, som mistede livet. Husk at mindes ham og den familie, han muligvis har haft, i jeres bønner, kondolerer bandet i beskeden.

LÆS OGSÅ: Volbeat læsser tourbus med kvinder og børn

I 1987 mistede Metallicas chauffør herredømmet over deres tourbus, som endte med at skride ud og rulle rundt. Bandets bassist, Cliff Burton, blev mast under bussen og dræbt på stedet. Metallicas danske trommeslager, Lars Ulrich, og de resterende medlemmer slap med skrammer.

Sponsoreret indhold