Hollywood 2. juni 2016

Ufødt barn beder Megan Fox om at flytte

Selv om skuespillerinden Megan Fox stadig er gravid, så forhindrer det ikke den kommende mor i at modtage ønsker fra sit barn
(Foto: All Over Press)

Det varer ikke længe, før skuespillerinden Megan Fox bliver mor til sit tredje barn, men allerede nu er den vordende mor i stand til at efterkomme sit barns ønsker.

Det skriver People Magazine, efter at Megan Fox tirsdag var på besøg hos talkshow-værten Jimmy Kimmel.

Her fortalte den 30-årige "Transformers"-skuespillerinde nemlig, at hun er i stand til at kommunikere med sit kommende barn på en helt særlig måde.

- Du hører ikke en hørbar stemme, men du hører beskeder, hvis du er åben over for det, forklarede skuespillerinden og fortsatte:

- For eksempel ville babyen have mig til at bo et andet sted, så vi flytter til et helt andet sted i Los Angeles, fordi jeg føler, at det er der, hvor denne baby vil opdrages.

[node:aller-related-content]

Megan Fox har i forvejen to sønner på 3,5 år og 2 år sammen med med skuespilleren Brian Austin Green, som også er far til det kommende barn.

Skuespillerinden søgte ellers om skilsmisse fra sin mand i august sidste år, og parret har endnu ikke officielt meddelt, om de har fundet sammen igen. De to er dog blevet set tæt sammen på Hawaii og i Los Angeles i adskillige omgange siden.

Sponsoreret indhold