Hollywood 23. februar 2018

Stirrer ned i afgrunden: Twin Peaks-stjerne har ramt bunden

Twin Peaks-stjernen Lara Flynn Boyle har brug for hjælp
Foto: All Over Press

Det er gået kraftigt ned af bakke for den 47-årige skuespillerinde Lara Flynn Boyle.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hun slog igennem som Donna Hayward i kultserien 'Twin Peaks' i 1990, hvor hun var veninde med den myrdede Laura Palmer.

Her er Lara Flynn Boyle i rollen som Donna Hayward over for Kyle Maclachlan, der spillede 'special agent Dale Cooper'. (Foto: All Over Press)

Fra 1997-2003 var hun med i TV-serien 'The Practice', der handler om en række forsvarsadvokater på et advokatkontor i Boston. I 2002 spillede hun sammen med Will Smith i 'Men in Black II', og siden da har hun haft opgaver som skuespiller, men ikke i roller der for alvor har givet genlyd internationalt. Siden 2014 har hun slet ikke haft opgaver som skuespiller, og de seneste år er hun primært blevet fotograferet, når hun har været på gaden i daglige ærinder, hvor det er tydeligt, at hun har været igennem skønhedsbehandlinger i form af botox og lignende, der desværre ikke har gjort noget godt for hendes ellers kønne ansigt.

Lara Flynn Boyle var en overgang kæreste med Kyle Maclachlan. (Foto: All Over Press)

I tirsdags stod det dog klart, at hun kæmper med langt mere end resultatet af dårlige skønhedsbehandlinger. Ved middagstid blev hun fotograferet, da hun kom ud af et supermarked i Westwood i Californien. Hun var oppustet og så meget usund ud, som du kan se på billedet herunder.

Lara Flynn Boyle så ikke godt ud, da hun gik ind i supermarkedet. (Foto: All Over Press)

Kort tid efter, da den falmede skuespillerinde kom ud igen, blev det endnu værre. Hun satte sig i sin bil på parkeringspladsen og med halvt nedrullede vinduer åbnede hun en nyindkøbt flaske whisky og drak af flasken, mens hun sad på bilens førersæde. Hun tog flere slurke af flasken med Johnnie Walker Red Label, mens hun samtidig røg flere cigaretter.

Der er langt fra den smukke brunette i Twin Peaks til den 47-årige falmede stjerne i bilen på parkeringspladsen ved supermarkedet i Westwood. (Foto: All Over Press)

Det er tydeligt, at Lara Flynn Boyle har brug for hjælp. Efter at have stivet sig af med whisky og smøger, kørte hun af sted fra parkeringspladsen. Uanset om Lara Flynn Boyle var beruset, da hun kørte væk, har hun brudt californisk lov. Her er det nemlig forbudt at indtage alkohol i en bil både for fører og eventuelle passagerer og loven gælder både for perosner i en bil i fart og en parkeret bil. Det er også forbudt at have en åben flaske alkohol i en bil, og selv der havde været prop på whiskyflasken, ville det også have været forbudt, at den blot var tilgængelig for Lara Flynn Boyle på forsæderne af bilen. Lara Flynn Boyle har i årevis set usund ud med oppustet ansigt og mave. Hun har aldrig fået børn. Hendes kærlighedsliv har været lidt af en rutsjebanetur. Hun var sammen med Kyle Maclachlan fra 1990-1992. Hun blev gift med John Patrick Dee III i 1996, men de blev skilt to år senere i 1998. I 1999 ved uddelingen af Emmy-priserne kom hun arm i arm med sin nye kæreste, den 33 år ældre stjerneskuespiller Jack Nicholson. De var sammen indtil slutningen af 2000.

Jack Nicholson og Lara Flynn Boyle følger hans yndlingshold i NBA, Los Angeles Lakers, der i 2000, mens de var sammen, vandt mesterskabet for første gang i 12 år. (Foto: All Over Press)

Senere blev hun rygtet sammen med skuespilleren David Spade. I dag er hun gift med ejendomsinvestoren Donald Ray Thomas II.

Lara Flynn Boyle fotograferet med sin nuværende mand i 2015. (Foto: All Over Press)

De blev gift i Texas i 2006, men han var ikke at se, da Lara Flynn Boyle ydmygede sig selv og så ud til at være i sit livs krise i tirsdags. Du kan se flere billeder af Lara Flynn Boyle i galleriet herunder. Både billeder fra hendes ungdom, hvor hun var en smuk kvinde, men også fotos af den i dag falmede skønhed:

Lara Flynn Boyle, 23022018

Sponsoreret indhold