Twilight-stjernerne: Sammen trods utroskab

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

All Over Press

Man skal ikke gå tilbage til fuser, det er i hvert fald, hvad ordsproget siger.

Alligevel vælger den verdensberømte Twilight-stjerne Robert Pattison, at tilgive sin kæreste Kristen Stewart for utroskab.

Parret har angiveligt fundet sammen igen, da de simpelthen ikke kan leve uden hinanden.

I juni måned forlod han ellers parrets fælles hjem i Hollywood. Det skete efter afsløringerne af hendes utroskab med filminstruktøren Rupert Sanders nåede ud til alverdens aviser.

Læs hvordan Kristen ydmyger Robert på Kig Ind.dk

Reese Witherspoon lagde i en kort periode hjem og skulder til den knuste Pattison, og Kristens far bad Robert om at tilgive hans datter. Men efter en periode med tavshed fra Roberts side, skete der i weekenden et gennembrud.

For få dage siden besluttede parret at snakke hele episoden igennem. Mange tårer trillede ned af begges kinder, men alt er åbenbart endt godt nu.

Robert har tilgivet Kristen fuldt ud, og alt er glemt om "den dumme fejltagelse", som han nu kalder hendes eskapader med en gift mand.

Ifølge The Sun er det verdensberømte skuepillerpar flyttet tilbage til Los Angeles.

Twilight-stjerne: På sexklub med far

Og parret vil nu koncentrere sig om at få den gamle kærlighed til at blomstre vildt igen, inden den nye Twilight-film "Breaking Dawn - Part 2" til november, når ud i biograferne. I den forbindelse skal de to teenageidoler holde pressemøder og rende til rød løber-arrangementer.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close