"Twilight"-Kristen: Gravid?

Kristen Stewart venter ifølge et engelsk medie barn med Robert Pattinson.

Kristen Stewart venter ifølge et engelsk medie barn med Robert Pattinson.

Foto: All OverRobert Pattinson og Kristen Stewarts forhold bag skærmen er næsten ligeså spændende og turbulent, som det film-forhold millioner af fans verden over har været opslugt af lige siden den populære "Twilight"-saga første gang ramte biograferne.

Dagens deal i SE og HØRs shop - 30% på Tromborg Anti Cellulite Treatment

Kun kort tid efter, at det kom frem, at Kristen Stewart var Robert Pattinson utro med den 41-årige filminstruktør Rupert Saunders, hævder OK! Magazine nu, at den 22-årige skuespiller skulle være gravid med sit og "Robs" første barn. Det skriver Thesun.co.uk.

Kristen Stewart: Helt gennemsigtig

Det er ellers blot få måneder siden, at parret fandt sammen igen, efter Robert i juni forlod Kristen på grund af hendes affære med den 20 år ældre instruktør.

Magasinet hævder også, at parret allerede nu forbereder sig på at indrette babyværelset, og at de ønsker at opdrage deres barn i England, hvor Robert er fra.

Men før babyen kommer til verden vil Kristen giftes, skriver OK! Magazine.

Robert Pattinson: Vil lave porno

Efter skandalen tidligere på året krængede Kristen sit hjerte ud til Robert og forsikrede ham om, at hun aldrig ville begå samme fejl. Parret blev ifølge kilder enige om, at de ikke kan leve uden hinanden.

For tiden bor de to vampyr-skuespillere sammen i Los Angeles.Gemmer der sig mon en lille babybule under Kristens løse t-shirt? (Foto: All Over)
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close