Hollywood26. september 2014

Tv-stjerne terroriseret af sin kæreste

Har fået udstedt polititilhold mod sin skuespillerkæreste
Sarah Hyland blev terroriseret af sin kæreste Matt Prokop.
Sarah Hyland blev terroriseret af sin kæreste Matt Prokop.
 Foto: All Over PressHvis man bliver overfaldet af sin kæreste i en så voldsom grad, at man frygter for at dø, er det måske på tide at afslutte forholdet.

Og det er lige præcis det, som den 23-årige "Modern Family"-stjerne Sarah Hyland har gjort. I fem år var hun kærester med skuespilleren Matt Prokop, som ifølge Hyland terroriserede hende fysisk og psykisk i løbet af forholdets sidste fire år. Men det er slut nu, og den unge skuespillerinde har oven i købet fået et polititilhold mod Prokop.

Det skriver TMZ.com.

Polititilholdet kommer blandt andet, fordi Prokop tog så voldsomt kvælertag på sin unge kæreste, at hun ikke var sikker på, at hun ville overleve.

- Hans greb var så stramt, at jeg hverken kunne trække vejret eller tale. Jeg var meget bange, og jeg frygtede for mig liv, siger Hyland.

Foruden kvælertaget skulle den unge skuespiller også have truet med at brænde Hylands hjem ned til grunden, og da hun valgte at ende forholdet, tog han det efter alt at dømme ikke pænt.

- Han bombarderede mig med ækle, truende og følelsesmæssigt afsporede sms'er og telefonsvarer-beskeder, der blandt andet handlede om, at han ville tage sit eget liv, fortæller tv-stjernen.

Den amerikanske skuespillerindes polititilhold mod ekskæresten betyder, at han altid skal holde sig mindst 90 meter fra både Hyland og hendes hund.

Sponsoreret indhold