Hollywood21. januar 2024

Tv-stjerne i dybfølt opslag efter søns død: 'Jeg elsker dig'

Rick Harrison reagerer nu på de sociale medier efter det i weekenden kom frem, at hans 39-årige søn er afgået ved døden af en overdosis
US businessman and reality television personality Rick Harrison poses during a photocall for the TV serie "Pawn Stars" as part of the MIPCOM (The world's entertainment content market), on October 17, 2016 in Cannes, southeastern France. VALERY HACHE / AFP
Rick Harrison, som er kendt fra tv-programmet "Pawn Stars", er blevet ramt af en stor familietragedie, efter han fredag fik besked om, at hans 39-årige søn er afgået ved døden.
 Foto: Valery Hache/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne i stor familietragedie: Har mistet sin søn

Fredag fik familien bag det populære tv-program "Pawn Stars" den sørgelige besked om, at 39-årige Adam Harrison var død af en overdosis.

Programmets overhoved og far til Adam, Rick Harrison, har nu reageret på de sociale medier efter den chokerende besked.

'Du vil altid være i mit hjerte. Jeg elsker dig, Adam,' skriver Harrison efterfulgt af en emoji af et knust hjerte.

Rick Harrison er hovedpersonen i tv-programmet "Pawn Stars", hvor man igennem nu 21 sæsoner har fulgt familieforretningen Gold & Silver Pawn Shop på Las Vegas Boulevard, som er en pantelåner.

Det er et familieforetagende, som Rick Harrison har overtaget fra sin far. Harrisons ældste søn, Corey, arbejder ligeledes i butikken.

Den nu afdøde søn Adam var angiveligt ansat i "Gold & Silver Pawn Shop" forud for optagelserne af den første sæson af programmet i 2009, og er derfor ikke med i en eneste episode.

Sponsoreret indhold