Tv-stjerne dømt for stofkørsel

All Over Press

"Hænderne fulde"-stjernen John Stamos slipper for fængsel, efter at han i juni blev stoppet for at køre bil, mens han var påvirket af et unavngivet stof. Det skriver Huffington Post.

Den 52-årige skuespiller, der i øjeblikket er aktuel i komedieserien "Grandfathered", kommer dog under strengt opsyn, da han har fået en betinget dom på tre år. Stamos skal også gennemføre et tre måneders program for alkoholafhængighed og møde op til 52 møder hos Anonyme Alkoholikere.

Stamos blev stoppet, fordi han slingrede rundt på vejene i Los Angeles-kvarteret Beverley Hills, og umiddelbart efter blev han indlagt på et hospital. Politiet har dog ikke identificeret, hvilket stof Stamos var påvirket af, og det kom heller ikke frem i retten.

Det tyder dog heldigvis på, at den charmerende skuespiller med de græske rødder har forstået sagens alvor. Kort efter han blev stoppet, valgte han nemlig selv at gennemgå et 30 dages program for sit misbrug, der ifølge ham selv var eskaleret på grund af personlige problemer.

- Jeg har haft et hårdt år. Min mor døde, og hele min tilværelse spidsede til. Det blev et vendepunkt for mig. Jeg havde et par højprofilerede job i en Super Bowl-reklame og var med i et par episoder af "Glee", men ellers var der ret stille omkring mig, sagde Stamos i et interview med magasinet Details i september.

Stamos er snart aktuel i en genindspilning af tv-serien, der første gang gjorde ham til stjerne, når Netflix i 2016 relancerer "Hænderne fulde".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close