Hollywood31. oktober 2017

TV-stjerne besvimer for rullende kameraer

Det gik helt galt for den amerikanske TV-stjerne, Wendy Williams, da hun lavede sit halloween-show
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tv-stjerne-wendy-williams-3.jpg
 Foto: All Over Press
Talkshow-værtinden Wendy Williams kommer næppe lige med det samme til at glemme sit halloween-show 2017. For 48 minutter inde i programmet gik hun i dørken med et brag, da den 53-årige programvært simpelthen besvimede for rullende kameraer, mens publikum skreg, da stjernen faldt til gulvet.
Hun har siden 2008 stået i spidsen for 'The Wendy Williams Show', hvor kendisser kommer på besøg, men ellers er programmet meget båret af Wendy Williams selv, der gør det i lange monologer. Men tirsdag gik det galt. I forbindelse med halloween havde Wendy Williams klædt sig ud som New Yorks Frihedsgudinde i et kostume med stor paryk, krone og pailletkjole.
Og længe gik det godt, men da Williams skulle præsentere en kostumekonkurrence indtraf dramaet. Williams begyndte at mumle og talte usammenhængende og fik et vildt blik i øjnene, inden hun pludselig drattede om. Mens publikum i studiet og TV-seerne ude bag skærmen frygtede det værste, ilede nogen fra produktionen hen mod den besvimede stjerne. Efter seks minutters nervepirrende pause kom programmet tilbage på TV-skærmene. Og tilbage foran kameraerne kunne Wendy Williams berolige folk med, at hun var klar til at fortsætte TV-programmet. - Det var IKKE et stunt. Jeg fik det alt for varmt i mit kostume, og jeg besvimede faktisk. Men ved I hvad. Jeg er en vinder, og jeg er tilbage, sagde hun til stor jubel fra publikum i studiet. Efter udsendelsen sendte hun også et tweet, hvor hun beroligede sine fans. Du kan se stjernens kollaps og hendes beroligende tweet herunder.

Sponsoreret indhold