Hollywood22. september 2017

Det er så dumt: TV-stjerne beklager sig over aflyst ferie i orkanramt område

Den tidligere TV-stjerne, Melissa Joan Hart, fra 'Sabrina' skolens heks' beklager sig over aflyst ferie i orkanramt område, hvor folk mistede livet og deres hjem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tv-stjerne-melissa-joan-hart-22092017.jpg
 Foto: All Over Press

Den tidligere TV-stjerne, Melissa Joan Hart, der fra 1996-2003 havde hovedrollen i den amerikanske sitcom, 'Sabrina, skolens heks', er havnet i lidt af en shitstorm, fordi hun lavede et - mildt sagt - dumt, forkælet og ufølsomt post på Instagram, mens orkanen Maria hærgede Caribien i denne uge.

Det var tirsdag i denne uge, at TV-stjernen blamerede sig.

- Og så med et er vores familieferie aflyst. Øv! Hvilken skuffelse, men vi planlægger at tage til Punta Cana (ferieresort i Den Dominikanske Republik, red.) senere på året, skrev TV-heksen i et nu slettet post på Instagram.

Melissa Joan Harts post var ledsaget af et billede, hvor der stod: 'Maria er gået i land på den caribiske ø Dominica som en kategori-fem-orkan.

Dominica er en ø, der ligger mellem øerne Guadaloupe og Martinique 750 kilometer fra Den Dominikanske Republik, hvor Melissa Joan Hart skulle have været på ferie.

Både Dominica og Den Dominikanske Republik blev voldsomt hærget af 'Maria' med ødelæggelser og dødsfald til følge.

https://imgix.seoghoer.dk/hart-artikel.jpg

Melissa Joan Hart som hun så ud, da hun havde hovedrollen i 'Sabrina, skolens heks'. (Foto: All Over Press)

Men det er ikke TV-heksens manglende geografiske viden, der er årsag til hendes følgeres vrede.

Det er selvfølgelig, at hun beklager sig over en aflyst ferie i et område, hvor folk mister deres liv og hjem.

- Jeg synes, du burde bekymre dig mere om de mennesker, der bor der end din egen ligegyldige ferie, skriver en. En anden forsøger at bløde op. - Tag det roligt. Hun kan godt være en empatisk person og skuffet på samme tid. Det kaldes menneskelig, skriver en anden. Melissa Joan Hart har senere forsøgt sig med en række forsonende posts, men hendes følgere vil ikke glemme det oprindelige, ufølsomme post. - Du er da en dum luder. Du tænker på din ferie, mens andre mennesker lider. Dø, luder. Det er derfor, at din karriere er død, skriver en. - Idiot og selvvisk som bare helvede. Hvordan kan du kun tale om din aflyste ferie og glemme at udtrykke medfølelse med folk, der er blevet hjemløse og slået ihjel. Dumme luder! Det her er en hilsen fra Frankrig. Din egocentriske personlighed og tomme hjerne er nu verdenskendt. Du er ikke engang en god skuespillerinde, skriver en anden til et post med et foto af Melissa Joan Hart og den ene af hendes tre sønner. Melissa Joan Hart har været i klemme på sociale medier tidligere, hvor hun forsøgte at profitere på 9/11-terrorangrebet den 11. september 2001. Det skete den 11. september 2015 på 14-årsdagen for angrebet, der kostede mere end 3.000 mennesker livet. På netop den dag gjorde Melissa Joan Hart reklame for sin tøjserie. - Fri fragt i dag for at ære ofrene, familierne og de første redningsfolk på stedet den 11. september 2001. Brug rabatkoden 911, når du betaler for dine varer, skrev Melissa Joan Hart. Det blev hun ikke ligefrem populær på. Hun undskyldte senere for sin sammenkædning af terrorangrebet og sit forsøg på at sælge varer. Herunder kan du se Melissa Joan Harts post på Instagram, hvor brugerne sviner hende i kommentarfeltet:

Sponsoreret indhold