Hollywood25. august 2016

TV-station laver film om Britney, og hun er ikke glad

TV-kanalen Lifetime vil lave en film om Britney Spears liv, men hovedpersonen selv er ikke blevet spurgt om lov
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britbrit_0.jpg
 Foto: All Over

Den amerikanske TV-kanal Lifetime vil lave en film om Britney Spears. Den skal fokusere på den rutschebanetur hun har været igennem siden hun blev berømt, hendes forældres skilsmisse og bruddet med Justin Timberlake.

De har bare glemt en lille detalje. De har nemlig ikke spurgt Britney selv, om det er i orden, at de laver en film om hendes liv.

- Britney Spears vil ikke bidrage til filmen på nogen måde. Ligeledes har filmen heller ikke hendes velsignelse, fortæller en repræsentant for Britney Spears til US Weekly.

TV-stationen Lifetime, der skal lave filmen, virker dog til at være pænt ligeglade med, hvad Britney har at sige. I hvert fald har de allerede annonceret, hvem der skal spille popstjernen i den nye film.

Det bliver den forholdsvist ukendte skuespiller Natasha Bassett, der får den ære.

At der opstår kontroverser, når Lifetime laver film om kendte mennesker, har også tidligere været tilfældet. TV-stationen fik i den grad kritik, da de sidste år lavede en film om Whitney Houston, også året før kom de i modvind, da de havde lavet en film om afdøde Brittany Murphy.

Efter planen får "Britney Jean", som filmen kommer til at hedde, premiere til næste år.

Se billeder fra Britneys Las Vegas-show i galleriet herunder

Så lækker er Britney i Las Vegas

null

Sponsoreret indhold