Hollywood18. september 2017

Trumps ekstalsmand høster Emmy-bifald for selvironisk joke

Den tidligere talsmand for Det Hvide Hus Sean Spicer var på scenen, da Hollywood hyldede sig selv ved Emmy-uddelingen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emmy-sean-spicer-top.jpg
 Foto: All Over

Talkshowværten Stephen Colbert langede flere tunge stød ud mod USA's præsident i sin åbningstale ved Emmy-uddelingen i Los Angeles natten til mandag dansk tid.

Men det var en ganske anden og uventet person, der udløste de største grin hos de gallaklædte stjerner.

I sin åbningsmonolog undrede Stephen Colbert sig blandt andet over, hvor stort et publikum, der mon var til stede til dette års Emmy-uddeling.

Dernæst rullede den tidligere talsmand for Det Hvide Hus Sean Spicer pludselig ind på scenen med sin helt egen talerstol.

Talerstolen lignede til forveksling den, der tidligere var hans arbejdsplads, da han besvarede spørgsmål fra journalister i Det Hvide Hus.

- Dette vil blive det største publikum, der nogensinde har overværet en Emmy-uddeling. Punktum. Både her i salen og i resten af verden, sagde Sean Spicer fra scenen med et stort smil.

- Wow. Dette beroliger virkelig mit skrøbelige ego, svarede Stephen Colbert, før han pegede mod Spicer og sagde:

- Giv en hånd til Melissa McCarthy alle sammen.

Kommentaren var en henvisning til komikeren, der har parodieret Sean Spicer i sketch-showet Saturday Night Live.

Det udløste både et stort grin og hovedrysten hos Sean Spicer.

Sean Spicer var præsident Donald Trumps første talsmand i Det Hvide Hus. Han kom hurtigt i centrum, da han skældte journalister ud for at have undervurderet antallet af tilhængere ved præsidentens indsættelse i januar.

Både Spicer og Donald Trump selv hævdede længe og stædigt, at det var det største publikum ved en indsættelsesceremoni nogensinde.

Han valgte tidligere på året at forlade jobbet efter flere sammenstød med pressen. Det skete tilsyneladende i protest mod Donald Trumps ansættelse af Anthony Scaramucci som ny kommunikationsdirektør i Det Hvide Hus. Scaramucci blev efterfølgende fyret efter kun ti dages ansættelse.

Sponsoreret indhold