Hollywood 13. marts 2013

Triste Sarah Jessica Parker: Må droppe stiletterne

Sex and the City-stjernen er tvunget til at sætte de højhælede sko på hylden
Der er god drund til at hænge med mulen, når man ikke længere kan holde til at gå i sine yndlingsstiletter
Der er god drund til at hænge med mulen, når man ikke længere kan holde til at gå i sine yndlingsstiletter
Foto: All OverSiden hun i slutningen af 90'erne blev verdenskendt som stilikonet Carrie Bradshaw i successerien "Sex and the City", har superhøje, svinedyre stiletter været Sarah Jessica Parkers varemærke.

Men efter blandt andet at have løbet New York rundt i sine foretrukne designersko fra Manolo Blahnik under optagelserne til "Sex and the City"s seks sæsoner, har den 47-årige skuespiller fået permanente skader i sine fødder og må nu se sig nødsaget til at stille sit elskede fodtøj på skohylden, når hun ikke er på arbejde, og i stedet traske rundt i flade futter.

Det siger hun ifølge bt.dk til den britiske webshop Net-a-Porters online-magasin.

- I omkring ti år løb jeg nærmest rundt i høje hæle. Jeg arbejdede 18 timer om dagen og tog dem aldrig af. Jeg gik i smukke sko - nogle bedre fremstillede end andre og klagede aldrig.

Men så lavede jeg filmen "I Don't Know How She Does It", og jeg var meget eftertænksom omkring hele min garderobe, og jeg sagde: "Ved du hvad, hovedpersonen ville aldrig have råd til gode sko. Hun ville gå i Nine West (amerikansk tøjkæde red.)".

Så jeg fik sko derfra, og bunden af skoen er ikke læder, den er plastik, så jeg snublede et par gange og forvred min ankel, siger Sarah Jessica Parker i interviewet.

Sarah Jessica Parker: Skrottet

Så den smukke skuespiller måtte se kendsgerningerne i øjnene og lytte til sine fødder.

- Moralen ved historien er, at du ligger, som du har redt. Det er trist, for mine fødder har båret mig rundt i hele verden, men til sidst sagde de: 'Ved du hvad, vi er virkelig trætte, kan du ikke bare stoppe - og lade være med at give os billige sko på?.


Sarah i sine sædvanligt høje sko sammen med manden Matthew Broderick til Oscaruddelingen i 2010, inden fødderne havde sagt stop (Foto: All Over)

Medina: Sko for en kvart million

Sponsoreret indhold