Trinny og Susannah: Vores vilde hemmeligheder

De to modeguruer er ikke bange for at indrømme egne fejl og mangler.

De to modeguruer er ikke bange for at indrømme egne fejl og mangler.

Foto: Thomas LaursenNår de optræder på TV, lægger de ikke fingrene imellem. Råt for usødet revser de helt almindelige kvinders tøjstil og udseende.

Men deres egne fejl gør TV-stjernerne Trinny Woodall og Susannah Constantine heldigvis heller ikke noget for at skjule.

Susannah fortæller åbent om, at hun særligt er vild med sex, når hun er gravid, og at hun har haft en efterfødselsdepression.

Trinny og Susannah: I flæsket på danskerne

Trinny lægger ikke skjul på, at hun drak heftigt som ung - og at hun måtte igennem en bunke IVF-behandlinger for at få datteren Lyla.

De to damer, som er aktuelle i programmet "Trinny og Susannah indtager Danmark" på Kanal 4, er med andre ord ikke spor bange for at sige tingene, som de er. Heller ikke, når det kommer til, hvordan de har det med at blive ældre.

- Det afhænger totalt af the fucking day. Hvilket mærkeligt nok gør, at vi igen ender ved påklædning. Hvis jeg står op og får noget tøj på, som føles rigtigt, så er alder irrelevant. Min største frygt er at komme til at mangle bevægelsesfrihed og energi, siger Trinny i et stort interview med Femina.

Gæt en olding

- Jeg tager Botox og shit like that, og det har jeg gjort, siden jeg var 35, og fuck det, for det er, hvad jeg gør. Men det skræmmer mig at vågne og føle mig træt, så jeg passer på mit helbred, fortsætter den bramfri modeekspert.

Galleri: Besat af botox

Susannah har ligeledes prøvet Botox, men droppede det igen.

- Jeg bryder mig bare ikke om at få sprøjtet ting ind i mit ansigt. Det er et personligt valg, og jeg dømmer ikke folk, der gør det. Måske ville jeg være mere fristet til at lægge mit ansigt under skalpellen. Vi får se, siger hun.

Køb Trinny og Susannahs slankende shorts - klik her!


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close