Hollywood 20. februar 2018

Travis Scott bryder tavsheden om datteren: Hun er smuk

Travis Scott har endelig givet lyd fra sig, efter at han tidligere på måneden blev far til datteren Stormi Webster sammen med Kylie Jenner
Foto: All Over Press

Travis Scott har endelig brudt tavsheden, efter han blev far for første gang den 1. februar. Her fødte Kylie Jenner nemlig deres første barn, Stormi Webster. 

Siden har rapperen dog ikke givet meget lyd fra sig. 

Men det gør han nu. 

TMZ fangede nemlig Scott søndag aften, da han var på en natklub i Hollywood. 

- Hvordan har babyen det, spurgte TMZ's fotograf. 

- Hun er smuk, var Travis' meget korte svar. 

Både Travis Scott og Kylie Jenner valgte hele graviditeten igennem at være tavse som graven, og det var kun deres nærmeste, der fik noget at vide om graviditeten.

- Min graviditet valgte jeg ikke at dele med verden. Jeg vidste, at jeg blev nødt til at forberede mig på denne rolle for livet på den mest positive, stressfrie og sunde måde, jeg ved. Jeg vidste, at mit barn ville føle alt stress og alle følelser, så jeg valgte at gøre det på den her måde for vores lille liv og vores lykke, skrev Kylie lige efter fødslen, da hun afslørede, at hun var blevet mor

Stormi satte verdensrekord

Lille Stormi Webster kan ligesom sin mor trække hele verdens opmærksomhed.

Da Kylie delte første billede af den lille datter blev det nemlig hurtigt verdens mest likede billede på Instagram

I skrivende stund har det søde billede af Stormi fået 17,2 millioner likes, hvilket er mange millioner flere likes end noget andet billede nogensinde har fået. 

 

Det er ikke kun billedet af Stormi, der har trukket mange likes. Kylies annoncering af fødslen har fået 10,5 millioner likes. Det er dermed det fjerde mest likede billede nogensinde på Instagram.

stormi webster

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Du kan komme hjem til Kylie Jenner i galleriet herunde

Hjemme hos Kylie Jenner Hidden Hills Californien

Sponsoreret indhold