Hollywood6. april 2009

Tori Spelling: Dramatisk vægttab

Skuespilleren er syg af bekymring over en ny bog, hvor hendes mor sviner hende til
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/torispellingano2-jpg.jpg

Både venner og Toris husbond er meget bekymrede for Toris pludselige og drastiske vægttab. Den 35-årige stjerne spiser kun salatblade og drikker mineralvand for tiden, når hun da overhovedet indtager noget som helst.

Og det er ikke for at blive bikiniklar, at "Beverly Hills 90210"-stjernen sulter sig. Hun er syg af bekymring over, at mor Candys bog "Fortællinger fra Candy-land" slagter hende nu, hvor hun lige troede, at hun havde fået et normalt forhold til sin mor igen.

Før Toris far, milliardæren Aaron Spelling, døde, har både mor, far og datter været uvenner. Det resulterede bl.a. i, at da Aaron så døde, arvede Tori og hendes nye mand Dean ikke en bjælde. Den kamp om arven er bl.a. noget af handlingen i bogen samt en masse andre hemmeligheder, som Tori helst så blev under låg og ikke skreget ud til hele verden.

Hus til salg for $ 150 mio.

Candy er omvendt bitter på Tori over, at hun aldrig får børnebørnene Liam, 2, og Stella på 1 at se. Og så raser hun over, at både Tori og Dean offentligt har udtalt, at de gerne ser på lidt mønt, når Candy sælger sit og sin afdøde mands palads.

Det ligger i Beverly Hills og foruden svømmehal, bowlingbane og underjordisk garageanlæg er der flere tilbygninger til tjenestefolk. Lige et hus for Stein Bagger. Prisen er da også heftig: $ 150 mio. Så selv om Candys bog ikke bliver en bestseller, så er der rigeligt til husholdningen. En husholdning, som datteren og svigersønnen ikke skal regne med at få del i.


Sponsoreret indhold