Hollywood8. maj 2015

Topnavn melder fra til NorthSide

Operation tvinger Sam Smith til afbud til den aarhusianske festival
Sam Smith er tidligst tilbage om seks-otte uger.
Sam Smith er tidligst tilbage om seks-otte uger.
 Foto: All Over PressDen britiske popstjerne Sam Smith er på grund af problemer med stemmen tvunget til at aflyse adskillige koncerter. Det rammer også sommerens første store danske festival, hvor Sam Smith var booket til at optræde.

LÆS OGSÅ: Sam Smith må aflyse turné

Det skriver NorthSide torsdag i en pressemeddelelse.

Det er en overanstrengelse af stemmebåndene, som sangeren i april pådrog sig, der nu tvinger den 22-årige popkomet til aflyse koncerter på stribe og i stedet lægge sig under kniven.

- Jeg er meget ked af at måtte fortælle at efter at have kæmpet med at få restitueret mine stemmebånd, er de desværre ikke blevet bedre, og jeg har derfor brug for en operation, skriver sangeren i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Sam Smith slået ned

- Jeg er helt ødelagt over at skulle melde afbud til alle de koncerter og events, jeg skulle have spillet til. Lægerne siger, at jeg kan være tilbage om 6-8 uger, og jeg glæder mig til igen at kunne synge for jer, skriver han desuden.

Også hos den aarhusianske festival er skuffelsen stor.

- Vi er helt utroligt kede af, at Sam Smith ikke når at blive rask inden koncerten på NorthSide. Det er meget ærgerligt, men da hans helbred trods alt er det vigtigste, har vi fuld forståelse for, at han bliver nødt til at aflyse, skriver talsmanden for NorthSide, John Fogde, i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Sam Smith flygter fra familieskænderierne

Han lover, at festivalen nu vil lede efter et andet hovednavn som erstatning.

Sponsoreret indhold