Topmodel bliver lærer på fornemt universitet

Jobbet som supermodel kan føre til meget. Nu skal Tyra Banks undervise studerende på Stanford-universitetet.

Jobbet som supermodel kan føre til meget. Nu skal Tyra Banks undervise studerende på Stanford-universitetet.

Foto: All Over Press)

Den amerikanske model Tyra Banks har tidligere stået for undervisningen i tv-programmet "America's Next Top Model", hvor hun lærte unge modelspirer at posere foran kameraet og gå yndefuldt ned af catwalken.

Nu skal den 42-årige tv-værtinde dog til at undervise i et helt andet emne. Tyra Banks har nemlig fået til opgave at undervise studerende på det anerkendte universitet Stanford i Californien. Her skal hun lære de studerende, hvordan man både skaber og beskytter sit personlige brand.

Det skriver CNN.

Supermodellen skriver selv på sin Twitter-profil, at hun ser frem til at møde sine studerende, som dog ikke skal forvente en undervisningsgang, der er lig den fra "America's Next Top Model".

- Jeg glæder mig meget til at undervise. Det er i mit blod, og jeg kan ikke vente med at møde mine studerende, skriver Tyra Banks på Twitter og fortsætter i et nyt opslag:

- Min klasse starter i 2017. Der vil dog ikke blive udbudt undervisning i at smile med øjnene. Jeg er ked af at skuffe jer, skriver modellen.

Ifølge CNN får Tyra Banks ansvaret for at undervise en klasse bestående af i alt 25 studerende, der er tilknyttet handelshøjskolen på Stanford.

Det er dog på ingen måde uvant for Tyra Banks at befinde sig i et klasselokale. Topmodellen har nemlig tidligere været tilknyttet det prestigefulde universitet Harvard, hvor hun i 2011 selv tog kurser.

Det er imidlertid første gang, at hun selv skal undervise.

Se Tyra Banks' Twitter-opslag herunder:

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close